Και στο μέλλον θα συνεχίσει να συγκινεί η μουσική από το παρελθόν

Ποτέ άλλοτε οι φίλοι της μουσικής δεν ήταν τόσο δεμένοι με την μουσική από το παρελθόν, όσο σήμερα, ίσως μόνο στην  δεκαετία του '50 όπου θα είχαν απήχηση τα τραγούδια από τις δύο προηγούμενες δεκαετίες.

Στην δεκαετία του '60 άλλαξε εντελώς η μουσική και είχε λίγο απήχηση στις αρχές της δεκαετίας του '60 η μουσική από το '50.

Με την εμφάνιση των Βρετανικών συγκροτημάτων ελάχιστοι από τους παλιούς καλλιτέχνες κατάφεραν να επιζήσουν καλλιτεχνικά και αυτοί είχαν περιοδικές επιτυχίες, όχι σε μόνιμη βάση, ακόμα και ο Elvis είχε υποχωρήσει σημαντικά μετά το 1963.

Στην δεκαετία του '70 και του '80 ήταν ακόμα έντονη η παρουσία της μουσικής η οποία έγινε γνωστή μετά το 1963.

Στα 90's υπήρξε μία αναλαμπή του ροκ, αλλά η επιτυχία του χιπ χοπ δεν είχε διαχρονική απήχηση, αυτό συνεχίσθηκε μέχρι σήμερα, λίγες από τις επιτυχίες του χιπ χοπ επιβιώνουν στον χρόνο.

Στον νέο αιώνα τα πάντα άλλαξαν και μικροί και μεγάλοι στράφηκαν στην αναζήτηση μουσικής από το παρελθόν, ενώ η νέα μουσική έχανε έδαφος και δεν δημιουργούσε εύκολα μεγάλα ονόματα, αυτό πιστεύω ότι συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αρκετά από τα έσοδα των δισκογραφικών να προέρχονται από το παρελθόν

Ένα μικρό παράδειγμα είναι το πόσοι καινούργιοι και  πόσοι παλιοί έρχονται για εμφανίσεις στην χώρα μας.