Οι U2 μας χαρίζουν ακόμα υπέροχες στιγμές

Δεν είναι εύκολο για ένα συγκρότημα να παραμένει στην κορυφή 43 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, θυμάμαι την εντύπωση που είχαν προκαλέσει στον Πετρίδη όταν τους είχε δει στις αρχές της δεκαετίας του '80 να παίζουν μπροστά σε ελάχιστα άτομα  σε ένα από τα πολλά κλαμπ του Μαϊάμι.

Όλοι οι μουσικοί στο συγκρότημα, όπως και ο Bono είναι κορυφαίοι στο είδος τους και αυτό εξηγεί την απήχηση που έχουν ακόμα στο κοινό.

Το τελευταίο τους άλμπουμ Songs Of Surrender είναι μία διαφορετική έξυπνη προσέγγιση σε πολλά πό τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στο ροκ.

Οι ερμηνευτικές δυνατότητες του Bono έχουν αποδειχθεί με ανάλογο ρεπερτόριο κυρίως με διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια.

Video Url

 

To Songs Of Surrender μπορεί να μην φέρνει κάτι καινούργιο, όμως θυμίζει πολλά χωρίς να έχουν τα τραγούδια τους τον συχνά φρενήρη ρυθμό, οι ακουστικές εκδοχές είναι μία παροχή ηρεμίας στους φίλους τους που έχουν περάσει λογικά πολλά στην ζωή τους και δεν τους χαλάει το να ακούσουν μελωδικά τραγούδια

Τελικά το άλμπουμ είναι Νο 1 στην Αγγλία   είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το συγκρότημα που έχει από 1 Νο 1 σε 4 από τις τελευταίες 5 δεκαετίες.

Video Url