Ας μην γκρινιάζουμε, η αύξηση είναι εντυπωσιακή, ανεξάρτητα του ότι δεν φτάνει

Το ποσοστό 9,4% είναι ζήτημα αν θα το έδινε και η αντιπολίτευση, έπαιξε ρόλο όμως η τραγωδία και οι ενδεχόμενες πολιτικές επιπτώσεις της στις επερχόμενες εκλογές.

Ας είμαστε συγκρατημένοι, είναι εύκολο από την θέση μας να λέμε έπρεπε να δώσει τόσο περισσότερα, όμως μία κυβέρνηση βελτιώνει σταδιακά μερικά πράγματα και βλέπει όλες τις επιπτώσεις.

Είναι σημαντικό το να μην αντιδράσουν εκδικητικά οι διάφορες εταιρείες και δεν κάνουν αυξήσεις στα προϊόντα τους.

 

Σ' αυτήν την περίπτωση ο Ελληνικός λαός έχει όλη την δύναμη με το μέρος του αλλά μέσω των κομματικών μηχανισμών την χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο.

Σκεφτείτε πχ να έβγαινε η αντιπολίτευση, αλλά και η κυβέρνηση και να έλεγαν μην αγοράζετε για 1 μήνα τα προϊόντα της της τάδε εταιρείας αν δεν ρίξουν τις τιμές τους, κανείς δεν το κάνει όμως, απλά συμπαράσταση στις συναυλίες στα θύματα του πολέμου ....στην Άνω Μαζοχία στην Ασία επειδή έχουν ανάμειξη λαοί που δεν συμπαθούν, διαδηλώσεις στις οποίες οι αθώοι διαδηλωτές πέφτουν θύματα της κακιάς αστυνομίας και αναγκάζονται να πετάξουν και να στερηθούν τις μολώτοφ  που είχαν για να παίζουν με τα παιδιά τους, ενώ αναγκάζονται να αγοράζουν πέτρες από τα περίπτερα για να αμυνθούν, μερικοί παίρνουν και τα παιδιά τους στις διαδηλώσεις ενώ ξέρουν ότι σίγουρα θα γίνουν επεισόδια, αφού αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι στην Ελλάδα, και το υποστηρίζουν όλα τα ΜΜΕ, αριστερά ή δεξιά, σαν να τους αρέσει η φασαρία, καταστρέφουμε λοιπόν το κέντρο και ύστερα θα κλαίμε γιατί το αγόρασαν οι Κινέζοι οι οποίοι θα απαιτήσουν την τάξη από οποιαδήποτε κυβέρνηση και αυτή βέβαια θα υπακούσει.

 Η αύξηση είναι καλή, αλλά νομίζω ότι δεν έχει επιπτώσεις στις εκλογές γιατί θα σκεφτεί ο ψηφοφόρος, ο άλλος θα μου δώσει κι άλλα. Το θέμα είναι ότι έχουν καταλάβει οι Ευρωπαίοι τι παίζει και από  το 2024 τέρμα τα δωράκια, αν δεν βρει τρόπο η επόμενη κυβέρνηση να νοικοκυρέψει την χώρα θα κλάψουν μανούλες.