Ποιο είναι το ιδανικό κόμμα για τον ιδανικό ψηφοφόρο

Θέλω να φτιάξω ένα κόμμα που δεν θα πειράζει το δημόσιο, τους αντιεξουσιαστές και θα μοιράζει επιδόματα στους υπόλοιπους

Νομίζω θα ήταν ένα ιδανικό κόμμα που αν είχε την εύνοια των ΜΜΕ θα μπορούσε να μπει στην βουλή, αν καταφέρω βέβαια να προσελκύσω μερικά γνωστά ονόματα που παίζουν βασικά στα Reality, τους 3 πρώτους σ' αυτά που διαγωνίζονται, μερικούς πρωταγωνιστές στα serial και οτιδήποτε ανάλογο.

Ίσως δεν θα έχω και πολλούς αντιπάλους αφού σε λίγο μετά τους Βαρουφάκη, Γεροβασίλη, Δημήτρη Βιτσα, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Κώστα Καραμανλή οι οποίοι δέχθηκαν κάποιου είδους βία, ίσως φοβηθούν και δεν βάλλουν υποψηφιότητα και οι 300 σημερινοί βουλευτές.

Τα ΜΜΕ λογικά πρέπει να με υποστηρίξουν αφού όλα υποστηρίζουν με τον τρόπο τους αντιεξουσιαστές, όσους λαμβάνουν επιδόματα και τους δημόσιους υπαλλήλους, όπως κάνουν βέβαια για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι παντού, στην Γαλλία αυτός ο Μακρόν θέλει να πάει την σύνταξη από τα 62 στα 64 και σήμερα έχει βγει ο κόσμος στους δρόμους του Παρισίου να διαμαρτυρηθεί.

Βέβαια μετά ξύπνησα γιατί σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχουν κόμματα που ήδη τα κάνουν αυτά σαν κυβέρνηση ή υπόσχονται ακόμα περισσότερα σαν αντιπολίτευση.

Όπως έλεγε σήμερα σε συνέντευξη του ο Στέφανος Μάνος, μία υπουργός της κυβέρνησης από σημαντικό υπουργείο ζήτησε να υπάρχει αξιολόγηση στο δημόσιο, αλλά χωρίς επιπτώσεις σε όσους δεν έχουν τις προϋποθέσεις, μάλλον θα πρέπει να τους δίνουν και μία γερή αύξηση αφού κρατάνε ψηλά το φρόνιμα του λαού μας.

Για τους αντιεξουσιαστές πρέπει τα ΜΜΕ να αφιερώνουν ακόμα περισσότερο χώρο, είναι σημαντικό το να δημοσιεύονται ειδήσεις για την καθημερινή τους δραστηριότητα, όχι σαν κι εκείνο τον τρελό υπουργό που είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε αναφορά σ' αυτούς ή τις προκηρύξεις τους αφού σημαντικό κομμάτι του Ελληνικού λαού επικροτεί 'την Θεία Δίκη' που εφαρμόζουν σε πολλές περιπτώσεις και δεν μπορούμε να δίνουμε πχ βάση στις κάμερες που δημιουργούν ενόχους ενώ είναι δημιούργημα των κακών που δήθεν επιθυμούν να βάλλουν τέλος στα παιχνίδι Κλέφτες κι αστυνόμοι που είναι η σύγχρονη εκδοχή του παιχνιδιού που παίζαμε μικροί, εμείς είχαμε μία κίτρινη ουσία που την έλεγαν γκλορικό, άλλοι παίζουν άλλα πράγματα.

Video Url