Γιατί Κύριε δήμαρχε Κηφισιάς;

Κάθε Σαββατοκύριακο η καθημερινή βόλτα μου ακολουθεί διαφορετική διαδρομή από τις υπόλοιπες μέρες, έτσι σε κάποια στιγμή περνάω από τον παράδρομο της Εθνικής οδού που είναι κοντά στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης από την πλευρά του ρεύματος προς Αθήνα, ακριβώς στην γωνία της οδού Καλαμάτας, αν δεν κάνω λάθος..

Είναι το τρίτο Σάββατο που σχεδόν έξω από την ALPHA και ένα μεγάλο κατάστημα που είναι δίπλα της, στο πεζοδρόμιο υπάρχει μία άτυχη ψόφια γάτα την οποία κτύπησε κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

 

Εκτός από το ότι κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν φρόντισε να την μαζέψει ή να ειδοποιήσει τον δήμο ο οποίος θα πρέπει να γράψω ότι σε ανάλογες περιπτώσεις όταν ειδοποιηθεί ανταποκρίνεται άμεσα, πιστεύω ότι η περιοχή θα είναι χρεωμένη σε κάποιον οδοκαθαριστή ο οποίος μάλλον δεν θα περνάει ποτέ από εκεί.

 

Κάθε φορά που την έβλεπα έλεγα θα τηλεφωνήσω, αλλά δυστυχώς το ξέχναγα, σήμερα όμως έβαλα πείσμα να μην το ξεχάσω και μόλις γύρισα σπίτι έγραψα αυτές τις γραμμές.

 

Είναι ντροπή για όλους μας το να συμβαίνουν ανάλογα φαινόμενα, ελπίζω την Δευτέρα το πρωί να θυμηθώ να τηλεφωνήσω, βλέποντας και αυτό που έγραψα.

Διαβάζω, τρομάρα μας, δεν ξέρω αν είναι παλαιότερο, η Κηφισιά σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το περιβάλλον

 

Όπως δεν μας ενδιαφέρει πια η μουσική και το site μας που ΄δημιουργήθηκε και έχει έδρα την Κηφισιά,  έτσι έχει χαθεί πια η ανθρωπιά, επιβιώνουν μόνο η πολιτική και ο συνδικαλισμός, αυτά είναι άτρωτα.

 

Video Url