Η ζωή μας έχει γίνει μία ταινία επιστημονικής φαντασίας

Αν μας λέγανε στην αρχή του αιώνα ότι η μουσική δεν θα είχε πια φυσική μορφή στο 2023 και ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες θα έκλειναν η μία πίσω από την άλλη και θα βλέπαμε όλες τις νέες ταινίες στο σπίτι μας, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιδρούσαμε.

 

Video Url

 

Η ενημέρωση μας πια έχει σαν βασική πηγή το διαδίκτυο και όχι τον έντυπο τύπο, γεγονός που την κάνει πλουσιότερη σε μέγεθος, όπως και οι ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μαζί με τα τραγούδια και άλμπουμ που κυκλοφορούν, όμως αυτός ο τεράστιος όγκος δεδομένων που φτάνει στην σκέψη μας δεν έχει πια την ποιότητα που είχε ή μάλλον η όποια ποιότητα υπάρχει χάνεται μέσα στον τεράστιο όγκο οποίος συνήθως ξεκινάει από την ίδια πηγή και δεν έχει 'χρώμα' είναι ενημέρωση με το κιλό.

 

Video Url

 

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές έχουν αντικαταστήσει πολλές από τις καθημερινές συναλλαγές μας, ακόμα και ένα καφέ τον πληρώνουν οι νέοι με κάρτα.

Αυτό βέβαια σημαίνει πρόσθετα κέρδη για τις τράπεζες και περισσότερο έλεγχο από το κράτος, γι' αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε το διαδίκτυο, οικονομία για τις μεγάλες εταιρείες με απόλυση προσωπικού και έλεγχος του πολίτη.

Video Url

 

Απολαύστε την τεχνολογία, μέχρι να καταστραφεί ο πλανήτης από αυτή, γιατί είναι απίθανο να μην συμβεί αυτό στο μέλλον.  και να μην ζήσουν στο μέλλον καταστάσεις τύπου Escape From New York, Jurassic Park ή ακόμα και πλανήτη των πιθήκων, οι ταινίες σπάνια κάνουν λάθος, όπως ένα μωρό από 1 έτους μαθαίνει να χειρίζεται .το laptop γιατί υπάρχει στο DNA του, έτσι και οι εμπνεύσεις των συγγραφέων από κάπου πηγάζουν.

Video Url