O Terry Hall ήταν κομμάτι της ζωής μας

Ο θάνατος του Terry Hall μετά από σύντομη ασθένεια μας δείχνει για μία ακόμα φορά την ματαιότητα της ζωής που ξεκινάει και διανύει μια διαδρομή στο πουθενά για να καταλήξει στο απόλυτο τίποτα.

Video Url

 

Γιατί ουσιαστικά ανύπαρκτη είναι η κάθε στιγμή που ζούμε αφού περνάει και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την ικανότητα να εκτιμήσουμε την σημασία της.

 

Η μουσική συνεισφορά του Terry Hall μέσα από πολλά μουσικά σχήματα άφησε τα σημάδια της σε όσους μεγάλωσαν στην δεκαετία του '80, αλλά δεν άφησε χωρίς μηνύματα και τους νέους της δεκαετίας του '90.

Video Url

 

Συγκρότημα που αναβίωσε το Ska οι Specials πολέμησαν με τα τραγούδια τους την πολιτική της Θάτσερ που μπορεί να βελτίωσε την ζωή των Βρετανών σε πολλά επίπεδα, όμως αυτό δεν ήταν χωρίς κόστος και πολλοί δεν κατάφεραν να συνέλθουν από τις μεταρρυθμίσεις της.

 

Specials, Fun Boy Three, Colour Field, Vegas, 4 σχήματα στα οποία ο Terry Hall έπαιξε σημαντικό ρόλο και θα τα θυμούντια όσο ζουν, όχι μόνο οι Βρετανοί, αλλά όλοι όσοι αγαπούν την μουσική.

 

Μπορεί στην δεκαετία  του '90 να είχε υποχωρήσει η δημοτικότητα του, όμως ηχογράφησε ωραία τραγούδια και στην προσωπική του καριέρα, ενώ ήταν δραστήριος και στον αιώνα που διανύουμε.

 

Ο θάνατος του πήρε μεγάλη έκταση στην Βρετανία, γιατί η συμβολή του ήταν σημαντική στην διάπλαση των σημερινών 50ρηδων οι οποίοι και κατέχουν λογικά τις βασικές θέσεις στην Βρετανική κοινωνία σήμερα.