Τα δεκάδες εκατομμύρια των ανθρώπων που αγαπούν το Rumours δεν κάνουν λάθος

Το λάθος το κάνουν οι μικρόψυχοι που μόλις πεθαίνει κάποιος προσπαθούν να κλέψουν μερικά λεπτά δημοσιότητας και κατηγορούν μόνιμα πεθαμένους με διάφορες συνήθως ανακρίβειες που σαν πηγή έχουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας που κουβαλάνε.

Κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, παλαιότερα αλλά και πρόσφατα τον Ντέμη Ρούσσο και σχεδόν όλους όσους πεθαίνουν, ειδικά με τους Έλληνες, έχουν κόλλημα με όσους δεν είχαν ασχοληθεί με την πολιτική, κάτι το οποίο δεν μπορούν να χωνέψουν.

Το Rumours δεν περιμένει βέβαια να κριθεί από τους Έλληνες που νομίζουν ότι ξέρουν από μουσική και συνέχεια ψάχνουν να βρουν αποτυχημένα ονόματα από το παρελθόν για να μας τα παρουσιάσουν σαν ταλαντούχα και δήθεν αποτυχημένα. Σκεφτόμουνα ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια μουσική αστυνομία που θα τους απαγορεύει να γράφουν λόγω κακού γούστου.

Αλήθεια όταν πεθάνουμε εγώ και ο Πετρίδης θα βγάλουν τα απωθημένα τους, 2-3 εξακολουθούν να χρεώνουν ακόμα δηλώσεις πολιτικών στον Πετρίδη με πρόθεση να του αποδώσουν πολιτικό προσδιορισμό ενώ ο Γιάννης, αλλά και εγώ δεν δίνουμε δεκάρα για πολιτικά μας κόμματα τα οποία πια είναι υπαρκτά μόνο  για να εξυπηρετούν τους οπαδούς τους και αδιαφορούν για την χώρα   

Video Url