Τι πίκρα να βλέπεις να φεύγουν οι φίλοι σου

Εδώ και μερικές μέρες, κάνω ουσιαστικά μια μάταιη προσπάθεια να συγκεντρώσω μέρος των φίλων της σελίδας στο Facebook, Giannis Petridis γιατί οι αλλεπάλληλες τιμωρίες με αστείες ανυπόστατες αιτιολογίες που και οι ίδιοι αποδέχονται ότι δεν ευσταθούν τελικά, έχουν περιορίσει σε μόνιμη βάση τις αναρτήσεις που κάνουμε στην σελίδα..

Ανατρέχω λοιπόν στους φίλους μου και τους καλώ να προσκαλέσουν τους φίλους τους, αλλά κι οι ίδιοι στο να γίνουν μέλη της νέας σελίδας, δυστυχώς κι εδώ η συμμετοχή είναι πολύ μικρή, η μουσική είναι πια κάτι απόμακρο και δεν ενδιαφέρει τον Έλληνα.

Αυτό που με πικραίνει όμως είναι οι τόσοι φίλοι που χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και οι λογαριασμοί τους είναι ακόμα ενεργοί και μας στέλνει το Facebook, ευχηθείτε στον τάδε που έχει τα γενέθλια του και αυτός έφυγε από κοντά μας εδώ και χρόνια.

Μίλαγα με την αδελφή της γυναίκας μου που ζει στον Καναδά και μου έλεγε τι γίνετε εκεί στην Ελλάδα με τις κακοποιήσεις παιδιών, της είπα ότι αυτά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και μου απάντησε ότι αυτά δεν συμβαίνουν στον Καναδά και τις ΗΠΑ, ή τουλάχιστον σ' αυτήν την έκταση, εδώ ο κόσμος έχει ξεσαλώσει, ο νόμος δεν τηρείτε εύκολα, οι τιμωρίες είναι μικρές, φυλακές δεν υπάρχουν, υπάρχουν εκατοντάδες κόλπα για να ξεφεύγουν όσοι έχουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι ότι δεν υπάρχει σε τίποτα έλεγχος και τα πράγματα, σύμφωνα με διάφορες πηγές  χειροτέρεψαν από την δεκαετία του '80.

Ο κόσμος έχει αποχαυνωθεί με τις μέτριες τηλεοπτικές σειρές τις οποίες υπερασπίζονται τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και ο τύπος, αφού έχουν κοινό ιδιοκτήτη και δεν έχει πια το ενδιαφέρον που είχαν οι μεγαλύτεροι στην μουσική.

Ακούνε οι νέοι, αλλά ακούνε, όπως άκουγαν παλιά κάποιοι τις ορχήστρες σαν μουσικό χαλί, αν τους ρωτήσεις δύσκολα ξεχωρίζουν καλλιτέχνες, ακούω ραπ ή τραπ σου λένε.

Τέλος πάντων, αν το κρίνετε σκόπιμο ας κάνετε όταν βρείτε χρόνο  πρόσκληση στους φίλους σας

 

Video Url

 

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την βοήθεια σας

Πατήστε Like στη νέα μας σελίδα και προσκαλέστε και τους φίλους σας

 

https://tinyurl.com/apotis4stis5

 

 

Γιάννης Πετρίδης - Κώστας Ζουγρής - Από τις 4 στις 5

 

   

Γιάννης Πετρίδης - Κώστας Ζουγρής - Από τις 4 στις 5

Γιάννης Πετρίδης - Κώστας Ζουγρής - Από τις 4 στις 5. 1,221 likes · 640 talking about this. Website