Oι μουσικές προτιμήσεις του Παπακαλιάτη στο Maestro, ο Πετρίδης και τα 50's

Photo @instagram Papakaliatis

Μέσα στα πράγματα ο Παπακαλιάτης όπως λέγαμε το πρωί με τον Πετρίδη χρησιμοποίησε το Mister Sandman στην αρχή και στο τέλος της τηλεοπτικής του σειράς η οποία θα προβληθεί μελλοντικά και από το Netflix που αγόρασε τα δικαιώματα.

 

Το τραγούδι είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ένας άλλος σκηνοθέτης που δεν ζει πια, ο Νίκος Νικολαϊδης που είχε μεγάλο έρωτα με την μουσική της δεκαετίας του '50 και συχνά χρησιμοποιούσε τραγούδια της δεκαετίας στις ταινίες του.

Video Url

 

Ο Παπακαλιάτης χρησιμοποιεί επίσης πετυχημένα σύγχρονα τραγούδια γεγονός που δείχνει ότι είναι αρκετά ψαγμένος, ακόμα και αν του τα διαλέγει άλλος, αυτός θα τον επέλεξε.

 

Video Url

 

Το Mr Sandman έχει χρησιμοποιηθεί και στο Back To The Future στην ερμηνεία των Four Aces

Video Url

 

Το Mister Sandman είναι από τα αγαπημένα μας τραγούδια και το παίζει συχνά στις εκπομπές του ο Γιάννης, πρόσφατα μάλιστα το έπαιξε μόλις την περασμένη εβδομάδα στο αφιέρωμα που  κάνει στην δεκαετία του '50, ένα αφιέρωμα που του προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση γιατί του δίνει την ευκαιρία να θυμηθεί αγαπημένα τραγούδια εκείνης της εποχής, ενώ παράλληλα δέχεται τα θετικά σχόλια από πολλούς ακροατές του που είναι ενθουσιασμένοι, όπως άλλωστε και με όλα τα αφιερώματα που κάνει.