Δεν θα είμαι κοντά σου όταν με θες

Σε αντίθεση με αυτά που τραγουδάει ο Αλκίνοος σταθερά μειώνονται σε αριθμό, αλλά και σε αξία της βοήθειας, αυτοί που μας στηρίζουν.  

Είναι ζήτημα αν συγκεντρώνουμε 70 ευρώ τον μήνα, εκτός μιας εξαίρεσης που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο και βρίσκεται ένας που στέλνει μεγαλύτερο ποσό.

Σκέφτηκα να μην βάλω ξανά το Donate, όπου υπάρχει υπάρχει, αφού συνέχεια που θυμίζουν πόσο ζητιάνος είμαι.

Κάθε χρόνο οι περισσότεροι από εμάς δίνουν μερικά κατοστάρικα για καφέδες, άσε τα άλλα και βλέπουμε το 1 ευρώ που ζητάω εγώ, μια φορά τον χρόνο σαν ζητιανιά, εντάξει όλοι δίκιο έχετε, μόνο που ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δουλέψει πιο πολύ  και ποτέ τζάμπα εκτός από τα 2 χρόνια στην ΕΡΤ που κι εκεί μου 'έτρωγε' πες 2 ώρες την ημέρα, όχι μέρα νύχτα και με πλήρωναν κάτι τα υπόλοιπα 36 χρόνια, α ναι, έχω δουλέψει τζάμπα και για την Ελευθεροτυπία γιατί οι εργατοπατέρες του κόμματος έκαναν συμφωνία να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αλλά όχι όσοι ήταν με δελτίο, εμείς δεν ανήκουμε βλέπεις επισήμως στο κόμμα.

 

Ο εποχές είναι δύσκολες, όσοι μπορούν ας βοηθούν τουλάχιστον όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα, άλλωστε χωρίς να το ξέρουν οι περισσότεροι έχετε διαμορφώσει την πορεία της ζωής μου και σας ευχαριστώ, θα σας είμαι ευγνώμων μέχρι το τέλος.

Video Url