Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βελτιωθεί το επίπεδο των ξένων μεταναστών

Διαβάζουμε συχνά για την συμμετοχή ξένων μεταναστών σε φόνους, κυρίως γυναικών και άλλες παράνομες ενέργειες.

 

Οι μετανάστες όπως έχει εξελιχθεί η  κατάσταση θα γίνονται όλο και περισσότεροι, από την μία οι κυβερνήσεις μας δεν αντέδρασαν σωστά στο παρελθόν, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, το ένα κόμμα με βουλευτές που έχουν από 50 σπίτια ο καθένας έβλεπε τους Σομαλούς σαν αδέλφια μας και ο σημερινός είναι σκλάβος των Ευρωπαίων, όπως ήταν και ο προηγούμενος, και θα είναι και ο επόμενος.

 

Οι Ευρωπαίοι πληρώνουν και θέλουν να παίρνουν όσους έχουν ανάγκη και τους πιο ικανούς και να μας αφήνουν εμάς τους υπόλοιπους.

 

Υπάρχουν πια πολλές δουλειές που δεν θέλουν να τις κάνουν Ελληνες και η παρουσία των ξένων είναι απαραίτητη.

 

Εκπαίδευση, παροχές, νόμιμη μισθοδοσία, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αίσθημα ασφάλειας παραμονής, αφού θα αυξάνονται συνέχεια και έχουν κάποιο δίκιο αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να μας βοηθήσουν στην υπογεννητικότητα.

 

Οι Έλληνες δεν κάνουν εύκολα σχέσεις, δεν κάνουν ίσως συχνά σεξ όπως στο παρελθόν και πολλά άλλα που αν τα γράψουμε θα μας βάλλουν 500 κινήματα στην μπούκα.

 

Υπάρχουν πολλοί ικανοί ξένοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν στην χώρα, η Ελλάδα που ξέραμε δυστυχώς πεθαίνει, αλλά αυτό συμβαίνει σε πολλές χώρες, δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο, είναι παγκόσμιο.

 

Το μοίρασμα του πλούτου είναι άνισο στον πλανήτη και πολλοί ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους σημαίνουν λιγότερους χαζούς φόνους, γιατί είναι ηλίθιος αυτός που σκοτώνει τον/την σύντροφο του για διάφορους λόγους, κανείς μας δεν είχε  μόνο 1 σύντροφο στην ζωή του, δεν σκότωσε όμως τους υπόλοιπους.