Με το τραπ στην Ελλάδα, αυτοί οι τύποι βιάζουν πνευματικά μικρά παιδιά και κανείς δεν αντιδρά

Ωραία γυναικεία κορμιά, χρυσές αλυσίδες σε ράπερς που η φωνή τους δεν κάνει ούτε για υπαίθριοι μανάβηδες είναι αυτό που ζούμε καθημερινά αν τυχόν και πέσουμε στο τηλεοπτικό κανάλι που παίζει μουσική και η τραπ και το ραπ έχουν σημαντικό μερίδιο.

Νέες, συχνά ωραίες κοπέλες προσπαθούν να τραγουδήσουν απαγγέλοντας στην ουσία στίχους  οι οποίοι δεν λένε τίποτα και μιλούν για ένα κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά αυτό ακριβώς είναι που αρέσει στους πιτσιρικάδες γιατί είναι κάτι το ανέφικτο στο οποίο έχουν συμμετοχή μέσω των τραγουδιών.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δώσει συνεντεύξεις σε έντυπα τα οποία διαμορφώνουν την κοινή γνώμη των νέων και μας τους παρουσιάζουν σαν κάτι ισάξιο του Drake που δεν είχαν την ευκαιρία να γίνουν παγκόσμια γνωστοί, αλλά που θα πάει θα ξυπνήσουν τα Αμερικανάκια και θα τους αναγνωρίζουν.

 

Όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα, λίγη επαναστατικότητα, πολύ αναφορά σε εύκολους τρόπους σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων με γυναίκες που λιώνουν να γνωρίσουν τον πρώτο διαθέσιμο ράπερ ο οποίος θα της φτιάξει αμέσως τραγούδι και μπορεί και να την βάλει να του κάνει φωνητικά.

 

Μιλάμε για πολύ πλάκα, αλλά χυδαία πλάκα.