Πριν από 2 χρόνια η Iggy Azalea ήταν γνωστή μόνο σε περιορισμένους κύκλους οπαδών του χιπ χοπ και σημαντικά αποδεκτή από όλους τους εναλλακτικούς ιστότοπους  που προωθούσαν  μόνιμα κάθε νέο της Mixtape. Ξαφνικά ήλθε η μεγάλη επιτυχία και άρχισαν οι επιθέσεις.
 
Πρόσφατα την κατηγόρησαν ότι στο βίντεο του Black Widow αντιγράφει σκηνές από το Kill Bill και το Thelma and Louιse, ενώ η μελωδία έχει ομοιότητες με το Dark Horse της Katy Perry η οποία γενικά έχει καλή αντιμετώπιση από τα εναλλακτικά μέσα.
 
 
 
Το αστείο είναι ότι το Dark Horse είναι αντιγραφή από ένα τραγούδι godspell του ράπερ Flame και η Perry είχε νομικά προβλήματα που λύθηκαν εκτός δικαστηρίων.     
 
 
Επίσης την κατηγορούν ότι το Black Widow δεν είναι τόσο καλό όσο το Fancy, το οποίο βέβαια αγνοούσαν όσο ήταν επιτυχία.
 
Ο Eminem σε ένα από τα τραγούδια της συλλογής που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες αναφέρεται σ'αυτήν λέγοντας:
 
 "So what's it gon' be? Put that (expletive) away Iggy / You don't wanna blow that rape whistle on me / Scream! I love it / 'Fore I get lost with the (expletive) off''
 
H Iggy δεν άφησε την ευκαιρία να απαντήσει και έγραψε στο Twitter της:
im bored of the old men threatening young women as entertainment trend and much more interested in the young women getting $ trend. zzzz
 
H Taylor Swift που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχει ένα μεγαλύτερο ελάττωμα, εκτός των τραγουδιών της που έγιναν πια αποδεκτά και από τους πιο δύσπιστους, ξέρει να μιλάει και δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και κάποιοι ξεκίνησαν εκστρατεία από το μουσικό site τους προσπάθεια να την διώξουν από την Νέα Υόρκη, όπου δεν είναι λέει καλοδεχούμενη, μιλάμε για παράνοια κάποιων κομπλεξικών που προκάλεσε την αντίδραση πολλών επώνυμων κατοίκων της πόλης  όπως ο Billy Joel.
 
 
 
Στην Αγγλία ο Billy Bragg ασχολήθηκε μαζί της λέγοντας ότι έχει κάνει συμφωνία με το Google γι' αυτό έφυγε από το Spotify. Δηλαδή για να φτάσει να ασχοληθεί μαζί της ο Billy Bragg που νομίζαμε ότι ήταν σοβαρός, καταλαβαίνετε την έκταση της επιτυχίας της.
 
Στην Ελλάδα κάποιοι δεν χωνεύουν την επιτυχία που γνωρίζουν οι Foo Fighters που κατά γενική ομολογία έχουν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. 
 
Αυτοί κόντρα στους πάντες πιστεύουν ότι ο Dave Grohl καπηλεύεται το όνομα των Nirvana αγνοώντας ότι έχουν ήδη 8 καλά άλμπουμ στο ενεργητικό τους, ενώ οι Nirvana ουσιαστικά είχαν μόνο 3.
 
 
 
Παραβλέπουν επίσης το ότι θα μπορούσε να συνεχίσει με το όνομα Nirvana αλλά προτίμησε να ξεκινήσει από το μηδέν.
 
Όλοι οι φίλοι του ροκ παρακαλάνε να κυκλοφορούν τέτοια άλμπουμ μήπως και δει καλύτερες μέρες το ροκ κι αυτοί μόνιμα μέσα στην μιζέρια της αναζήτησης ονομάτων που δεν τα ξέρουν οι άλλοι για να δείξουν ότι κι αυτοί υπάρχουν.
 
Λουίζα Ζουγρή