Την άλλη εβδομάδα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Eminem που αν και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση από τους μουσικόφιλους ότι είναι το μουσικό πρόσωπο της τελευταίας 15ετίας στη χώρα μας μάλλον δεν απασχόλησε ποτέ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ψαγμένοι.
 
Βέβαια ο άνθρωπος ζει σε μια άλλη διάσταση από αυτούς που ψάχνουν να βρουν ότι πιο περίεργο υπάρχει για να επιδείξουν τις δήθεν μουσικές γνώσεις τους.
 
Στα 5 πρώτα τραγούδια που μας έχει παρουσιάσει από το άλμπουμ του Marshal Mathers LP 2, έχει δώσει για μία ακόμα φορά το στίγμα του που είναι σεβασμός στο παρελθόν της μουσικής, έξυπνος καυστικός συχνά στίχος που ενοχλεί ίσως διάφορες κοινωνικές ομάδες και πάντα ένας ήχος σύγχρονος με τις εξελίξεις της μουσικής.
 
 
έχει σάμπλινγκ από το The Stroke του Billy Squire
 
 
που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα αν και κυκλοφόρησαν δίσκοι του και από τα τραγούδια των Beastie Boys, Νew Style
 
 
  και ( You Gotta) Fight For Your Right To (Party)   
 
 
Συγκρότημα που έχει πολλούς φίλους και στη χώρα μας, οι Beastie Boys ισορροπούσαν όπως και ο Εminem μεταξύ χιπ χοπ και ροκ.
 
Στο δεύτερο σινγκλ το Survival συνεργάζεται με τους New Royales με τους οποίους είχε ηχογραφήσει 4 τραγούδια και στο προηγούμενο άλμπουμ του Recovery
 
 Οι ροκ κιθάρες παίζουν και εδώ σημαντικό ρόλο.
 
Το Rap God έχει στοιχεία από τραγούδι που υπάρχει στο άλμπουμ Marshal Mathers και έγινε ιδιαίτερα θετικά αποδεκτό από τους μουσικοκριτικούς
 
 
Η νέα συνεργασία του με την Rihanna φιλοδοξεί να καταφέρει ότι και το Love The Way You Lie και ήδη στις αρχές της εβδομάδος, στην Αγγλία διεκδικεί την πρώτη θέση από το νέο τραγούδι των One Direction. To  Monster θα έχει σίγουρα καλό άνοιγμα και στην Αμερική
 
 
 αν καταφέρει να γίνει Νο 1 στην Aμερική, θα είναι το 13ο για την Rihanna μέσα σε 6 χρόνια, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Beatles και ο Elvis Presley.
Συνθέτης του Monster ο ηλικίας 22 ετών Jon Bellion.
Η έκπληξη έρχεται από ένα άλλο τραγούδι, το Love Game στο οποίο συνεργάζεται με τον Kendrick Lamar 
  Το σάμπλινγκ εδώ είναι από τραγούδι που ήταν Νο 1 το 1965 με τους Wayne Fontana and The Mindbenders, το Game Of Love 
 
 
Οι Mindbenders που ήδη έχουν δει το τραγούδι τους Groovy Kind Of Love να γίνεται Νο 1 με τον Phil Collins.
 
Το άλμπουμ του Eminem που έχει για παραγωγούς τους Rick Rubin και Dr Dre, θα κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα φέτος μετά από αυτό του Justin Timberlake την άνοιξη.
 
Κώστας Ζουγρής