Τι σκας; βλέπεις να νοιάζεται κανείς άλλος;

Τι σκας; βλέπεις να νοιάζεται κανείς άλλος;

Ξέρω έχω κουράσει μερικούς με την γκρίνια μου για στήριξη της σελίδας, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αφού συνήθως μόνο 1-2 άτομα κάθε εβδομάδα ανταποκρίνονται στέλνοντας έστω ένα τυπικό ποσό για ενίσχυση.

Ενοχλητική για μερικούς είναι και η σχέση μας με το εμβόλιο, το οποίο μπορεί να μην υποστηρίζουμε ανοιχτά, αλλά όμως δεν είμαστε εναντίον του, αυτό είναι χειρότερο για τους αρνητές οι οποίοι ζουν σε ένα δικό τους κόσμο που όμως επηρεάζει πολλούς.

Η κυβέρνηση πχ φοβάται να τα βάλει μαζί τους, ειδικά στον δημόσιο τομέα αδυνατεί να κάνει οτιδήποτε, να δούμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

Από την άλλη έχουμε το δεύτερο κόμμα της βουλής να είναι υπέρ του εμβολιασμού, όμως όλες του οι ενέργειες είναι κατά, βγαίνουν συνέχεια και κατηγορούν την κυβέρνηση για οτιδήποτε αφορά τα εμβόλια ενισχύοντας το κίνημα εναντίον του εμβολιασμού και μήπως κερδίζουν τίποτα: απλά ικανοποιούν κάποια από τις πολλές συνιστώσες του κόμματος τους.

Κι εμείς έχουμε τα δικά μας, εντείνονται οι πιέσεις στην ομάδα μας αυτών που δεν θέλουν να γράφω για τα εμβόλια γιατί μας βρίζουν οι ψεκασμένοι, ναι για ψεκασμένους πρόκειται γιατί όταν όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη, όλοι οι επιστημονικοί οργανισμοί, όλοι οι επίσημοι ιατρικοί σύλλογοι, όλα τα κόμματα στην χώρα μας, εκτός του Βελόπουλου, είναι υπέρ του εμβολιασμού και δεν ξέρουμε ποιος είναι κατά, κάτι τρέχει, ναι είναι ο τάδε γιατρός, ίσως καθηγητής, η Κυρία τάδε και πολλοί πολίτες.

Οι πολίτες όμως παρασύρονται από αυτούς που συντηρούν τις θεωρίες συνωμοσίας και εγώ σκάω και νομίζω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, απλά είμαι χαζός και φθείρω τον εαυτό μου.

Κανείς δεν νοιάζεται για το site, όλοι θέλουν μόνο να παίρνουν από αυτό, κανείς δεν το αναφέρει και δεν του δίνει ένα χέρι βοήθειας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική αξιοποίησει των θεμάτων μας, η προβολή και υστεροφημία, μην πει το τάδε κόμμα αυτό, μην πει εκείνο το άλλο.

Κι εγώ σκάω, τρώω όλες τις βρισιές και είμαι μόνιμα υπόλογος στους άσχετους και βασικά κακούς ανθρώπους που δεν αγαπούν την μουσική, γιατί όποιος αγαπάει την μουσική είναι καλός άνθρωπος και. απολαμβάνει χαρούμενα, όχι μίζερα την ζωή του.

Κώστας Ζουγρής