Θέλεις περισσότερη μουσική; στήριξε την σελίδα μας, 46 χρόνια σας ενημερώνουμε όσο μπορούμε καλύτερα

Θέλεις περισσότερη μουσική; στήριξε την σελίδα μας, 46 χρόνια σας ενημερώνουμε όσο μπορούμε καλύτερα

ΟΙ εποχές αλλάζουν, αυτό το παιδί που μας άκουγε κάποτε και τρελενόταν με τους Pink Floyd, τον Bruce Springsteen τους U2, τους Nirvana και τα χιλιάδες ονόματα που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, τώρα είναι πατέρας και σε αρκετές περιπτώσεις παππούς.

Η μουσική όμως παραμένει, έστω σε κάποια άκρη του μυαλού σας και με κάθε αφορμή σας κτυπάει το καμπανάκι των αναμνήσεων.

Η άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα για στήριξη της σελίδας, θα βοηθήσει στην ανεξαρτησία αλλά και την βελτίωση της.

Το ξέρουμε περνάμε δύσκολους καιρούς και το αίτημα αφορά μόνο αυτούς που έχουν για διάφορους λόγους την δυνατότητα, δεν θέλουμε να στερηθεί κάποιος τα καθημερινά, δυστυχώς όμως μερικοί που περνάνε ίσως δύσκολα είναι οι λίγοι που στηρίζουν.

Εμείς σας αγαπάμε όλους και σας ευχαριστούμε και ας με βρίζουν συχνά μερικοί από εσάς, εγώ δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έκανα πάντα, δηλαδή να δουλεύω για σας, έστω και χωρίς αμοιβή, το ίδιο έκανε βέβαια συχνά και ο Πετρίδης,

Δεν είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς, στο Ποπ & Ροκ μας έλεγαν συχνά δεν υπάρχει διαφήμιση, δεν βγαίνουμε, στην ΕΡΤ μεσολάβησαν πρώην πρωθυπουργοί για να δουλεύουμε χωρίς αμοιβή μέχρι να βρεθεί λύση, τελικά με το κλείσιμο τα χάσαμε, δεν πειράζει όμως έχουμε κερδίσει την αγάπη πολλών από εσάς και το ενδιαφέρον άλλων που γκρινιάζουν.

Κώστας Ζουγρής