Ναι στις μουσικές αναμνήσεις, πάντα όμως σε συνδυασμό με το παρόν και το μέλλον της

Ναι στις μουσικές αναμνήσεις, πάντα όμως σε συνδυασμό με το παρόν και το μέλλον της

Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τις μουσικές εξελίξεις και σε εποχές όπως την σημερινή ίσως δεν είναι και απολύτως απαραίτητο. Όμως το να μένει κάποιος κολλημένος στις μουσικές που άκουγε στην παιδική του ηλικία κινδυνε΄υει να μας οδηγήσει σε ένα είδος μουσικού ΚΑΠΗ κάτι που δεν μας ενθουσιάζει.

Γι' αυτό βλέπουμε με ενδιαφέρον ότι αξιόλογο κυκλοφορεί και το προωθούμε και σε εσάς.

Ο Γιάννης Πετρίδης στην εκπομπή του στο Α' Πρόιγραμμα αποτελεί ένα καλό οδηγό για τις εξελίξεις στην μουσική και τις αναμνήσεις μας που σε συνδυασμό με το site δίνει πιστεύουμε μια καλή εικόνα στον σημερινό φίλο της μουσικής.

Δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι μόνο στα παλιά, ποτέ άλλωστε δεν το κάναμε και θα ήταν άδικο για σας που είστε μαζί μας ανεξάρτητα ηλικίας και πολλές φορές σας ακολουθούν τα παιδιά και τα εγγόνια σας.

Πιστεύουμε ότι η σελίδα πάντα προσαρμόζεται στις εξελίξεις προσπαθώντας να κρατήσει το ενδιαφέρον σας, δυστυχώς ενώ αυτό είναι συνεχώς αυξανόμενο, δεν έχει αντίκτυπο σε ανάλογη αύξηση της στήριξης της σελίδας μας η οποία είναι σε συνεχόμενη πτώση κυρίως για το ύφος ενημέρωσης που αφορά τον εμβολιασμό, όπου δεν είμαστε εναντίον και μακάρι να κάνουμε λάθος και να εξαφανισθεί ο ιλος και ας μην μας στηρίζετε όπως βέβαια και οι αναρτήσεις για τα πολτικά κόμματα που επειδή αφορούν και τα δύο που ήταν στην εξουσία πρόσφατα, προκαλούν εκατέρωθεν αντιδράσεις, δηλαδή μονά-ζυγά χάνουμε, δεν πειράζει, είναι επιλογή μας η αμερόληπτη ενημέρωση

Κώστας Ζουγρής