Πολιτική πορνογραφία, ότι πιο ανήθικο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας

Πολιτική πορνογραφία, ότι πιο ανήθικο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας

Τις τελευταίες μέρες η καταστροφή με τις φωτιές έχει οδηγήσει ανθρώπους που θεωρούσαμε καταξιωμένους σε χυδαίες παρεμβάσεις εναντίον του πρωθυπουργού.

Αυτές οι παρεμβάσεις παρέσυραν και απλούς ανθρώπους οι οποίοι σε μια επίδειξη δήθεν εξυπνάδας υιοθέτησαν το σύνθημα και βρίζουν χυδαία αυτόν που θεωρούν υπεύθυνο για ό,τι κακό συμβαίνει στην χώρα, που συμπτωματικά βέβαια συμβαίνει και σε άλλες χώρες του πλανήτη γιατί η πανδημία και οι πυρκαγιές δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία.

Κανείς από τους πολιτικούς μας δεν αξίζει να δέχεται τέτοιες χυδαίες επιθέσεις, αυτοί που κάνουν αυτού του είδους τις επιθέσεις είναι πραγματικά αδικαιολόγητοι και αξίζουν την περιφρόνηση κάθε λογικού πολίτη.

Όμως για ένα παράξενο λόγο, κανείς από τους πολιτικούς της αντοπολίτευσης δεν αντέδρασε, σαν να απολαμβάνει αυτού του είδους τις βωμολοχίες για τον αντίπαλο του.

Αντίθετα κάθε μέρα παρεμβαίνει με σχόλια εναντίον της κυβέρνησης ακόμα και για τα πιο πιο συνηθισμένα περιστατικά που συμβαίνουν στην χώρα, πραγματικά ντροπή και δείγμα του που βρίσκεται η κατάσταση στη χώρα.

Αυτοί οι επώνυμοι που υιοθετούν τέτοια συνθήματα γκρεμίζουν όλη την καλή εικόνα που χρειάσθηκε χρόνια για να δημιουργηθεί, τα κόμματα έρχονται και φεύγουν και κανείς δεν έχει την δύναμη να βοηθήσει έναν τελειωμένο, όσο και να έχει την θέληση, απλά αυτοί οι δυτυχισμένοι στην ουσία υβριστές παίρνουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αποτελει ντροπή για την χώρα η ουσιαστικά αποδοχή τέτοιων συνθημάτων από την αντιπολίτευση και δείχνει το επίπεδο της πολιτικής κατάστασης στην χώρα.

Κώστας Ζουγρής