Πριν από λίγο ένας από τους γιούς μου έστειλε μήνυμα ότι πέθανε ο ντράμερ των Charlatans, Jon Brookes σε ηλικία 44 ετών.
Η είδηση έχει ανέβει στο site μας  πριν από 3 ώρες λογικά σε πρώτη ενημέρωση στην χώρα μας όπως και οι περισσότερες από τις ειδήσεις που ανεβάζουμε.

Στους 8 μήνες περίπου που λειτουργούμε αυτήν την ιστοσελίδα πιστεύω ότι έχουμε όχι μόνο άπειρες πρωτιές, άλλωστε αυτό δεν μπορεί πάντα να συμβαίνει γιατί πρέπει να είναι περισσότερα από 1 άτομα στημένα πάνω στον υπολογιστή για άμεση ενημέρωση, αλλά σας έχουμε κάνει γνωστά ονόματα και τραγούδια που θα μαθαίνατε από άλλους αρκετά αργότερα.

Πριν από 40 σχεδόν χρόνια ναοίγαμε με λαχτάρα με τον Γιάννη τα χιλιάδες γράμματα που στέλνατε στην ΕΡΤ ρουφώντας κυριολεκτικά κάθε σας γραμμή που μας βοηθούσε στο να μάθουμε πράγματα που αγνοούσαμε και να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα της μουσικής αφού τα νέα ακούσματα ήταν και παραμένουν ανεξάντλητα.

Σήμερα πολλά από τα δημοφιλή ελληνικά sites καταφεύγουν και αντιγράφουν ειδήσεις από το apotis4stis5 χωρίς δυστυχώς ποτέ να γράψουν ούτε μία γραμμή γι' αυτό, κάπως έτσι μάλλον κάποιοι συνέστησαν στον πρωθυπουργό να κλείσει την ΕΡΤ, η ιστορία, αλλά και το παρόν δεν λένε και πολλά πράγματα στους σημερινούς εκπρόσωπους της ενημέρωσης που συμβιβάζονται στο να γράφουν στις εφημερίδες και τα έντυπα του Σ/Κ ύλη από τις αρχές της εβδομάδας και ύστερα γκρινιάζουν για τις απολύσεις και την άσχημη πορεία των ΜΜΕ.

Βλέποντας τον χάρτη που απεικονίζει τις χώρες του πλανήτη από τις οποίες μας παρακολουθούν και οι οποίες είναι περισσότερες από 100, πραγματικά αισθανόμαστε σαν μία μεγάλη οικογένεια.
Κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες και ποιές θα είναι οι ραδιοφωνικές εξελίξεις, μέχρι τότε είναι σημαντικό για μας να μας ακολουθείτε σε Twitter και Facebook για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση.
                                                                                      
Κώστας Ζουγρής