Ποιοι αγαπούν την μουσική και λάμπει το πρόσωπο τους όταν μιλούν γι' αυτήν

Ποιοι αγαπούν την μουσική και λάμπει το πρόσωπο τους όταν μιλούν γι' αυτήν

Κάθε μέρα συζητάμε με τον Πετρίδη το πόσο έχει απαξιωθεί η μουσική και τον συνεχώς μειούμενο αριθμό αυτών που ασχολούνται μαζί της.

Έχω ξαναπεί, μας παρακολουθούν μερικά εκατομμύρια επισκεπτών, άρα δεν μπορεί να ισχυρισθεί κάποιος, ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε εμάς.

Δηλαδή ας πούμε ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει ποτέ στην ζωή του επίσημα το όνομα του Βοσκόπουλου; μόνο όταν πεθαίνει κάποιος θυμούνται την μουσική.

Βρέθηκα τυχαία για μερικές μέρες σε μια τοποθεσία που είχα πάει και πέρυσι, πήγαμε πριν από λίγο σε μία ταβέρνα, εγώ δεν ήμουν αρχικά στην παρέα γιατί έκανα την βόλτα μου και η ιδιοκτήτρια, που είναι από την Τσεχία ρώτησε την παρέα μου, είναι μαζί σας κι αυτός ο κύριος που φορούσε t-shirt Rolling Stones; θυμόταν από πέρυσι τους Rolling Stones και φέτος με είδε με Led Zeppelin και τρελάθηκε, της είπα μάλιστα ότι το πρωί φόραγα Smashing Pumpkins και την αποτελείωσα. Αυτοί αγαπούν την μουσική, χωρίς υστεροβουλία, δεν τους νοιάζει αν είναι αριστεροί ή δεξιοί, αγαπούν την μουσική, δηλαδή τι είναι ο Mick Jagger, 1000 φορές με πιο έντονα αυτά που δήθεν δεν σας αρέσουν στον Σαββόπουλο.

Κώστας Ζουγρής