Ο Πετρίδης με ή χωρίς εμβόλια συνεχίζει να κάνει τις εκπομπές του

Ο Πετρίδης με ή χωρίς εμβόλια συνεχίζει να κάνει τις εκπομπές του

Όσο ανεβαίνει ο πυρετός εναντίον του εμβολιασμού και υπάρχουν άνθρωποι που αξιολογούν τα πάντα με πολιτικά κριτήρια, η κατάσταση δεν θα εξελίσσεται ευχάριστα, όχι για μας, εμείς το δρομολόγιο μας είναι πάντα σταθερής κατεύθυνσης, μακριά από πολιτικές προτιμήσεις και πάντα με μοναδικό κριτήριο την μουσική.

Εμείς ποτέ δεν θα κατηγορήσουμε καλλιτέχνη επειδή πήρε αριστερές, δεξιές ή κεντρώες θέσεις, θα τον αξιολογήσουμε μόνο σαν καλλιτέχνη.

Οι περισσότεροι ΄Ελληνες αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα και αυτοί που αποθέωναν κάποτε τον Σημίτη, ψήφισαν τον Κώστα Καραμανλή, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και μερικούς μήνες μετά έγιναν οι μεγαλύτεροι εχθροί τους.

Από την πρώτη μέρα που άρχισε η επαφή μας, πριν από 46 χρόνια, ποτέ δεν αλλάξαμε, πάντα η προτεραιότητα στην ζωή μας ήταν και είναι η μουσική.

Μερικοί από εσάς μας κατηγορούν με αφορμή την τρέχουσα επικαιρότητα που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε, σαν υποστηρικτές του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, του εμβολίου και ό,τι μπορεί να φαντασθεί κανείς.

Ο Πετρίδης συνεχίζει να κάνει τις εκπομπές του, παρακολουθεί κι αυτός τις εξελίξεις, αλλά μια μερίδα από παλιούς φίλους του, που προφανώς αδυνατούν να διαβάζουν την προέλευση των κειμένων μας του χρεώνουν τα πάντα, ενώ δεν έχει καμία σχέση και πραγματικά ξεγράφουν τις αναμνήσεις και την ιστορία τους.

Η δική μας ιστορία δεν αλλάζει, απλά έχουμε προσαρμοσθεί στις ανάγκες της εποχής και ποτέ όμως δεν προδίδουμε τις αξίες μας, δυστυχώς μερικοί από εσάς τις προδίδουν με αφορμή ό,τι δεν τους αρέσει.

Κώστας Ζουγρής