Ο Σαββόπουλος πάντα είχε δικές του απόψεις και έλεγε αυτά που ήθελε και όχι αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι του.

Ο Σαββόπουλος πάντα είχε δικές του απόψεις και έλεγε αυτά που ήθελε και όχι αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι του.

Ο Σαββόπουλος ήταν πάντα αυτός που απογοήτευε το κοινό του γιατι πάντα οι απόψεις του ήταν εντελώς δικές του και όχι αυτές που ήθελαν να ακουσουν οι φίλοι του. (χωρίς να εννοώ πως ήταν σωστες ε;) Πάντα έψαχνε το καινούργιο και με την δεδομένη ευστροφία του προχωρούσε και εξέφραζε την νέα γενιά απογοητεύοντας την παλιά.

Οι "νεοτερισμοί" του αλλοτε ξεσηκώνουν και άλλοτε απογοητεύουν (βλέπε Καλομοίρα στο Ηρώδειο) Οι φαν του Περιβόλι του τρελλού και του Φορτηγού απογοητεύτηκαν με τα 10 χρόνια κομάτια και αυτοί που τον αποθέωναν γι αυτά ξενέρωσαν με την ρεζέρβα που άγγιξε ένα περισσότερο αναρχοροκ κοινό που δεν δέχθηκε τα τραπεζάκια έξω κ.ο.κ ως την αρχή της κρίσης.

Εκεί αυτός ο κατά βάθος συντηριτικός άνθρωπος (γιατι ο Σαββόπουλος ήταν ένας συντηριτικός άνθρωπος και ένας πολυ προοδευτικός καλλιτέχνης) βλέπει την οργανωμένη σε όλα ζωή του να κλονίζεται μετά τις δυο κλοπές στα σπίτια του στην Αθηνα και στο Πήλιο. Εκεί (δεν ήθελε και πολύ) αναγκάζεται ως σωστός πάτερ φαμίλιας να εξασφαλίσει το παντεσπάνι που συνηθισαν να τρώνε αυτός η αγαπημένη του και τα παιδιά τους.

Ως πανέξυπνος άνθρωπος βλέπει πως αυτό δεν μπορεί να του το εξασφαλίσει το κοινό που συνέρρεε στις Μπουατ που δόξασε και τον πλούτισαν. Άρχισε λοιπόν να τραγουδά το είμαι 16αρης και σας γ@@@ τα λύκεια στους μεγαλοαστούς που είχαν να του δώσουν. Συνέχιζε να κάνει δηλώσεις που να τους κολακεύουν αλλά που να μην δίνουν στίγμα στον μετέπειτα ιστορικό, αποκορύφωμα το "ο Κυριάκος ντύνεται ωραία" .

Για την ταμπακιέρα τίποτα, απλά να εγω μαζί σας είμαι. Αν μου επιτρέπεται εκτίμηση θα πω πως, οι μεν αριστεροί τον έχασαν γιατι δεν του προσέφεραν τίποτα παραπάνω από το χειροκρότημα τους, ενώ μεγάλες μετριότητες επιβραβεύτηκαν για την πιστότητα και όχι την ικανότητα τους (κι αυτός ήταν ο αποδιοπομπαίος πάντα).

Οι δε μεγαλοστοί τον κέρδισαν με τα λεφτά τους χωρίς όμως να τους χαρίσει ούτε έναν στίχο. Ακόμα και το Μητσοτακ που κάποτε του το πίστωσαν σαν στροφή προς την δεξιά λέει : Ανθρωπος μουλιάπας χαρά Θεού, και ο δρόμος του όλο ζικ ζακ. Πως αυτό τον υμνούσε δεν το κατάλαβα ποτέ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΡΗΣ

https://www.popup.gr/