Έχουν μάθει να αγαπούν μόνο το κόμμα και το χρήμα και να μισούν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους

Έχουν μάθει να αγαπούν μόνο το κόμμα και το χρήμα και να μισούν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους

Έχουν μάθει να αγαπούν μόνο το κόμμα και το χρήμα και να μισούν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους

Οι πρόσφατες δολοφονίες γυναικών στην χώρα μας εκτός από το ξεκάθαρο πρόβλημα απονομής δικαιοσύνης που δεν αποδίδει σαν τιμωρία ούτε στο ελάχιστο το μέγεθος των εγκλημάτων, δείχνουν ένα γενικότερο πρόβλημα παιδείας που χειροτερεύει ραγδαία στην Ελληνική κοινωνία.

Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο έχει αρκετές ομοιότητες με αυτά που συμβαίνουν σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, οι νέοι που προέρχονται συνήθως από ευκατάστατες οικογένειες, συχνά πλήττουν και προσπαθούν να βρουν διέξοδο σε ακραία πολιτικά σχήματα ή γενικά παραβατικές συμπεριφορές εκμεταλλευόμενοι τους χαλαρούς νόμους που υπάρχουν σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Το γυναικείο φύλο δυστυχώς συνήθως δεν νιώθει ιδιαίτερη έλξη γι' αυτό που αποκαλούμε καλό παιδί, αυτό δυστυχώς είναι βασικά θέμα παιδείας και ειδικά στην δική μας κοινωνία δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ, γιατί δεν υπάρχει παιδεία, όποιο κόμμα και να είναι στην εξουσία.

Πρέπει να κοπεί με μαχαίρι η σχέση των κομμάτων με όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και επιτέλους να πάψουν να κάνουν κουμάντο οι πολιτικές ομάδες στα πανεπιστήμια τα οποία κάθε χρόνο υπολειτουργούν, τα τελευταία 2 χρόνια βέβαια ο κορωνοϊός έχει διαλύσει τα πάντα, αυτή η φουρνιά των φοιτητών θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει εργασία σύμφωνα με τον τίτλο του πτυχίου της.

Ο σύγχρονος Έλληνας νιώθει τόσο μίσος για τους θεωρητικά αντιπάλους του, που ξεπερνά ακόμα και τα συναισθήματα που θα ένοιωθε σε μία εμπόλεμη κατάσταση.

Να πούμε για τα εμβόλια, έχει γίνει εθνικός διχασμός για κάτι το αυτονόητο, ναι έχουν παρενέργειες τα εμβόλια, όμως ποιο εμβόλιο δεν έχει.

Μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους και ειδικά αυτούς που θεωρούν σαν επικίνδυνους αντιπάλους, βάλαμε μια ανάρτηση για τον Λοβέρδο, λυσσάξανε, ποιος είναι τώρα ο Λοβέρδος για να έχουν τόσο μίσος, απλά τον φοβούνται.

Αν διαβάσετε τα σχόλια για τον Σαββόπουλο στο fb θα καταλάβετε το μίσος που νιώθει ο Έλληνας, ή μάλλον μέρος των Ελλήνων, για τα πάντα.

Κώστας Ζουγρής