Μην σας κάνει εντύπωση, ίσως αυτοί που δεν θέλουν τα εμβόλια πιστεύουν αυτά που έβλεπαν στις σατιρικές εκπομπές, ότι θα γίνουν πίθηκοι σε 2 χρόνια

Μην σας κάνει εντύπωση, ίσως αυτοί που δεν θέλουν τα εμβόλια πιστεύουν αυτά που έβλεπαν στις σατιρικές εκπομπές, ότι θα γίνουν πίθηκοι σε 2 χρόνια

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για το κακό που κάνουν οι ψεύτικές ειδήσεις στο διαδίκτυο στο θέμα του κορωνοϊού και δεν έχει και πολύ άδικο.

Οι περισσότεροι από αυτούς που μάχονται σε 24ωρη βάση εναντίον του εμβολιασμού στο διαδίκτυο, πιστεύουν ότι τυχόν εμβολιασμός τους θα έχει άγνωστες συνέπειες στη εμφάνιση τους, στην ψυχολογία και συμπεριφορά τους.

Είχαμε παρακολουθήσει αυτούς που σε κάθε εκπομπή τους προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο κορωνοϊός είναι έργο του Μητσοτάκη και χα χα χα τα γέλια από τους τηλεθεατές που το χιούμορ τους δεν ξεπερνά αυτό του παιδιού 5 ετών. Οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να πιστεύουν τις ιστορίες για τα τσιπάκια, τον Bill Gates και άλλες μπούρδες που συντηρούν την άγνοια τους για τον εμβολιασμό που δεν είναι κάτι που άρχισε πρόσφατα.

Όποιοι πίστεψαν αυτούς που καλλιεργούσαν την άποψη ότι ο εμβολιασμός θα μας κάνει πίθηκους ή τέρατα σε μερικά χρόνια, είναι αυτοί που έχουν τα δικά τους πολιτικά είδωλα, προφανώς γιατρούς που ζήλεψαν την επιτυχία του Βελόπουλου, ο οποίος δεν είναι βέβαια καθόλου βλάκας, αλλά ένας πανέξυπνος άνθρωπος που ξέρει τις ανθρώπινες αδυναμίες.

Μη γελάτε, ξέρω εξαιρετικά έξυπνους ανθρώπους που μου είπαν ' και πού ξέρω εγώ τι θα γίνει σε 2 χρόνια αν κάνω εμβόλιο'

Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα τι πραγματικά φοβούνται όσοι δεν εμβολιάζονται, όχι αόριστες θεωρίες συνωμοσίας.

Σε όλα αυτά οι κυβερνήσεις είναι ανήμπορες να αντιδράσουν παίζοντας κι αυτές το παιχνίδι όσων δεν θέλουν να εμβολιασθούν, κάτι που είναι δικαίωμα τους, αλλά δεν μπορεί να αφήνεις να εννοηθεί ότι όποιος εμβολιασθεί θα γίνει ...κροκόδειλος και να μην τιμωρείσαι και η δημοκρατία έχει τα όρια της, οι δε γιατροί που πηγαίνουν κόντρα στις ανακοινώσεις των φορέων στους οποίου είναι μέλη, πρέπει να έχουν συνέπειες για τυχόν ανακρίβειες.

Ο ιός δεν είναι αστείος και όλος ο πλανήτης σε καθημερινή βάση ασχολείται με αυτόν, ίσως θέλουν να τιμωρήσουν τους Έλληνες που ήθελαν να αλλάξουν πολιτικά τον πλανήτη και μέσω του Μητσοτάκη προσπαθούν να μας ξεγελάσουν για να πετύχουν τον άγνωστο σκοπό τους, όπως το να μάθουν τι είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς ίσως και να θέλουν να μάθουν τα φορολογικά μυστικά μας που μετά από 10 χρόνια κρίσης λεφτά υπάρχουν, όπως έλεγε ο Γιωργάκης, κάποιο μυστικό θα υπάρχει, τυχόν εμβολιασμός μας θα το αποκαλύψει.

Κώστας Ζουγρής