Αν δεν σπάσεις αβγά ομελέτα δεν κάνεις

Αν δεν σπάσεις αβγά ομελέτα δεν κάνεις

Από τις πρώτες εβδομάδες που ανέλαβε η παρούσα κυβέρνηση παρακολουθούμε τις προσπάθειες ισορροπίας που κάνει για να μην δυσαρεστήσει κοινωνικές ομάδες και τις υπαναχωρήσεις όπου έχει τεθεί αντιμέτωπη με δύσκολα στην λύση τους προβλήματα.

Αυτή η τακτική βέβαια είναι μόνιμη και ισχύει για όλες τις κυβερνήσεις μας εδώ και χρόνια που ποτέ δεν σκέφτονται το σήμερα, αλλά το πώς θα επιβιώσουν αύριο.

Είναι αστείο το να βγαίνει κάθε 2-3 ώρες κάποιος υπουργός και να διαψεύδει τις αρχικές δηλώσεις και να διαβεβαιώνει ότι θα φέρουν νομοθετική ρύθμιση ότι δεν θα απολυθεί κανείς.

Εγώ βέβαια δεν ζητώ να απολυθούν, αλίμονο, δεν είναι τόσο απλό, όμως πέρασα μέσα στην χρονιά 1 μήνα σε νοσηλευτικό ίδρυμα και καμία από τις νοσοκόμες που ρώτησα δεν είχαν, ούτε ήθελαν να εμβολιασθούν. Εγώ την γλίτωσα, αλλά θα είναι το ίδιο τυχεροί οι επόμενοι;

Μου λένε να έκανες καταγγελία στην διεύθυνση και αν πάθαινα κανένα ατύχημα, τι θα ήμουν, ένας από τους χιλιάδες που πεθαίνουν κάθε χρόνο στα νοσοκομεία.

Θέλουμε προστασία από τις κυβερνήσεις μας, στην Αμερική βέβαια σε ανάλογες περιπτώσεις απολύονται, εδώ οι βουλευτές ακολουθούν την ίδια τακτική για τους ψηφοφόρους τους, αν ας πούμε κάποιος παρανομήσει θα τον πάρουν από την Κηφισιά και θα τον πάνε στο Φάληρο.

Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με ψεύτικες ειδήσεις και το κακό είναι ότι έχει πεισθεί αρκετός κόσμος ότι αυτό είναι δημοκρατία. Είμαι σατανιστής λέει, γιατί να μην μπορώ να πω τις απόψεις μου, δημοκρατία δεν έχουμε;

Με τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς με τα κοινά παίζοντας με σημαδεμένες τράπουλες

Η Πελώνη είπε:

“Η υποχρεωτικότητα που ανακοινώθηκε είναι ένα ειδικό πλαίσιο. Θα έρθει νομοθετική ρύθμιση την επόμενη εβδομάδα, που δεν θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε καμία περίπτωση με απολύσεις” ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Κώστας Ζουγρής

ΥΓ Γιατί στην φωτογραφία ο Neil Young, γιατί άκουγα τώρα το Harvest Moon