Τι είναι χειρότερο, το εμβόλιο ή το Lockdown;

Τι είναι χειρότερο, το εμβόλιο ή το Lockdown;

Η κυβέρνηση της χώρας μας, όπως οι κυβερνήσεις σε όλο τον πλανήτη προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να πείσει να εμβολιασθούν, όσοι έχουν αντίρρηση και πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας.

Εντάξει ας δεχθούμε ότι 100% έχουν δίκιο, ότι μας βάζουν τσιπάκι με το εμβόλιο, εγώ το έχω ήδη και ελέγχουν τα πάντα από την ζωή μας και κατάφεραν αυτό που δεν είχαν πετύχει με τα υπόλοιπα εμβόλια, τους υπολογιστές, τα κινητά και πολλούς άλλους τρόπους που όσοι έχουν αντίρρηση, τους ξέρουν καλύτερα από μένα, τώρα μόλις ακούω στις ειδήσεις ότι στην Αγγλία 1/20 παιδιά δεν επέστρεψε στο σχολείο μετά τον αποκλεισμό από τον κορωνοϊό. και λοιπόν τι θα κάνετε για να αποτρέψετε τα σχέδια του Μπάϊντεν, του Πούτιν, του Μακρόν, του Τζόνσον, του Μητσοτάκη κα, ξέρω θα αποχωρήσετε από την σελίδα του fb, αυτό θα τα λύσει όλα. ή θα βγάλετε πρωθυπουργό τον Βελόπουλο, μπορεί, τίποτα δεν αποκλείεται σ' αυτή τη χώρα.

Η οικονομία δεν θα αντέξει για πολύ, ας μην βάζουμε τρικλοποδιές, αν δεν θέλετε να κάνετε το εμβόλιο, σκεφτείτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας κι εγώ στην οικογένεια μου έχω 2/8 που δεν θέλουν να το κάνουν, όμως έχουμε και μικρά παιδιά και αν πάθουν τίποτα με τις νέες παραλλαγές, ενώ αυτοί θα γλιτώσουν, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση τους, δεν είμαστε μόνοι μας στην κοινωνία.

Το 2013 σε μία έρευνα οι Έλληνες σε ποσοστό 33% πίστευαν ότι μας ψεκάζουν, όπως έλεγε και υπουργός της τότε κυβέρνησης, τώρα το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο.

Κώστας Ζουγρής