Ελπίζω να αξιοποιείτε σωστά το 1 ευρώ τον χρόνο που σας ζητάμε και δεν το στέλνετε

Ελπίζω να αξιοποιείτε σωστά το 1 ευρώ τον χρόνο που σας ζητάμε και δεν το στέλνετε

Σε ότι γράφουμε και δεν συμφωνεί κάποιος, είτε έχει πολιτικό, αθλητικό ή κοινωνικό περιεχόμενο, τσουπ μας πετάει και το ''Και ζητάτε και 1 ευρώ' πράγμα που σημαίνει ότι σύνθημα έχει περάσει, αλλά ισχύει και το ότι ο Έλληνας δεν δίνει 'του αγγέλου του νερό' αν δεν πιστεύει ότι έχει συμφέρον.

Γι' αυτό βλέπουμε ότι σε ελάχιστο επίπεδο είναι οι δωρεές στο κράτος από αυτούς που έχουν σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Οι περισσότεροι που δίνουν κάτι, απλά συντηρούν το σύστημα και τα παίρνουν πίσω πολλαπλάσια.

Ο άλλος μας αποκάλεσε κρατικοδίαιτους λόγω της σχέσης μας με την ΕΡΤ, πώς να ξέρει όμως ότι πχ για 10 χρόνια γύρω στο 2000 παίρναμε συνέχεια 800 δραχμές τον μήνα όταν άλλοι έπαιρναν τουλάχιστον 10000 και όταν το είπα στον οικονομικό τους μου είπε, μα δεν μας ζήτησε κανείς αύξηση.

Η ΕΡΤ βέβαια είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, όπως όλοι που έχουν σχέση με το κράτος, εγώ όμως δεν είμαι απρόσωπος και το 1 Ευρώ μας λείπει και δυσχεραίνει την προσπάθεια μας.

Θα συνεχίζω να το ζητάω μέχρι το τέλος γιατί ξέρω ή αν θέλετε πιστεύω ότι έχω δίκιο και δεν μπορώ να δουλεύω σαν μικρό παιδί, όπως τότε που ήμουν 23 και έφευγα από την μία δουλειά των 7-3 και πήγαινα στην άλλη μέχρι τις 12, τότε όμως πληρωνόμουνα, αλλα΄δεν είχα σχέση με την μουσική, τώρα έχω, αλλά χωρίς αμοιβή.

Δεν πειράζει αρκεί αυτό το 1 ευρώ να βοηθάει να περνούν καλά τα εκατομμύρια των επισκεπτών μας που λατρεύουν την μουσική και ενοχλούνται με τις δημοσιεύσεις για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τα ζώδια, το Χιπ χοπ κα

Κώστας Ζουγρής