Τώρα μας έχει ανάγκη η μουσική!

Τώρα μας έχει ανάγκη η μουσική!

Οι πιο συνηθισμένες παρεμβάσεις από μερικούς φίλους μας είναι η αμφισβήτηση γεγονότων που είναι διεθνώς παραδεκτά, προχωρώντας πιο πέρα οι ίδιοι και οι ίδιοι μας κατηγορούν ότι προμοτάρουμε τον Μητσοτάκη, ότι ο Πετρίδης είναι Συριζαίος και υποστηρικτής του Τσίπρα, ότι βάζουμε ζώδια τα οποία δεν είναι επιστημονικώς αποδεκτά και γενικά μας κατηγορούν για ό,τι δεν τους αρέσει, μία χθες έκανε πλάκα για ανάρτηση με την Selene Gomez, δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι κολλημένοι στο παρελθόν.

Για να πάρουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας όμως κάποια γραμμή θα πρέπει να τους δίνουμε στην σωστή δόση πληροφορίες για παλιά και καινούργια, όλα είναι κολλημένα στο Χιπ χοπ.

Στις παραλίες της Σαλαμίνας το καλοκαίρι πουλάει παγωτά με ένα τρίκυκλο με ψυγείο ένας ηλικιωμένος. Μέχρι πέρυσι έπαιζε ντίσκο και κανένα ροκ παλιάς κοπής, του '50, φέτος παίζει μόνο χιπ χοπ, κάποιος του σφύριξε τι ακούν οι νέοι.

;Έχω κουραστεί να στέλνω μηνύματα στα media shops, τους μεγάλους ομίλους, τις τράπεζες, να απευθύνω εκκλήσεις στο κοινό που μας παρακολουθεί, ελάχιστη ανταπόκριση, ειδικά το κοινό έχει μειωθεί σε ποσοστό 90% και ελάχιστοι βοηθούν

Εντάξει υπάρχουν προβλήματα, και δεν θα σας πούμε εμείς τι θα κάνετε τα χρήματα που ίσως σας περισσεύουν, όμως χωρίς να τα έχω άμεση ανάγκη, αισθάνομαι σαν προδομένος που δεν βρίσκω ανταπόκριση, γιατί και τα λίγα μπράβο, ας μην κοροϊδευόμαστε, άλλοι τα παίρνουν.

Η μουσική δεν θα πεθάνει βέβαια, αλλά θα προτιμούσαμε κάτι καλύτερο από τους ηγέτες των κομμάτων μας από τα κάνουν δηλώσεις για την ημέρα της μουσικής ενώ οι υφιστάμενοι τους μοιράζουν τα χρήματα στους φίλους του κόμματος τους ή απλά τους ισχυρούς, εμείς είμαστε απλά μουσικά ψώνια.

Στηρίξτε την μουσική άμεσα και με κάθε τρόπο, αν έχετε την δυνατότητα στείλτε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να μάθουν κάποιο όργανο, θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες ή και περισσότερες να διακριθούν σε σχέση ας πούμε με το τένις που απαιτεί ίσως πιο σκληρή, σωματική τουλάχιστον προσπάθεια.

Κώστας Ζουγρής