Πίσω από την διαμάχη Roger Waters και David Gilmour υπάρχουν οι γυναίκες τους και βέβαια η αυτοβιογραφία του Waters

Πίσω από την διαμάχη Roger Waters και David Gilmour υπάρχουν οι γυναίκες τους και βέβαια η αυτοβιογραφία του Waters

O Roger Waters θα πρέπει να είναι ένας από τους πιο ομιλητικούς καλλιτέχνες στον πλανήτη με συνεχείς παρεμβάσεις για το θέμα της Παλαιστίνης, τους Αμερικανούς προέδρους, όταν είναι ρεπουμπλικάνοι και αναμόχλευση της ιστορίας των Pink Floyd.

Σε αντίθεση με αυτόν, ο David Gilmour μιλάει εξαιρετικά σπάνια και θα τολμούσα να πω ότι ίσως υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ τους και ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική που συχνά βολεύει και τους 2.

Ο Waters συνήθως κάνει δηλώσεις όταν είναι να κάνει συναυλίες, ή να κυκλοφορήσει κάποιο δίσκο, τώρα πρόκειται να εκδώσει την αυτοβιογραφία του.

Από την δήλωση του Waters όμως βγαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει μία κρυφή αντιπαλότητα μεταξύ των συζύγων τους στα πρότυπα της Linda και της Yoko.

O Waters αναφέρει στην παρέμβαση του μερικές φορές την γυναίκα του Gilmour, Polly Samson, ενώ μας ενημερώνει ότι το στούντιο που έχει με την γυναίκα του Judy είναι στο Islington, κάνοντας αναφορά στην γυναίκα του.

Ο Waters λέει ότι η ταμειακή μηχανή που ακούγεται στο Money είναι δικιά του έμπνευση και όχι του David Gilmour, όμως όσοι ήταν κοντά στην ηχογράφηση λένε ότι η ιδέα ήταν του Alan Parsons που ήταν ο μηχανικός ήχου.

Κώστας Ζουγρής