Έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, οι υπολογιστές είναι όργανα μας

Έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, οι υπολογιστές είναι όργανα μας

Ο Πετρίδης κι εγώ ανήκουμε σε μια κατηγορία ανθρώπων που είχαμε την τύχη να ακούμε και να διαβάζουμε μια ζωή για πράγματα που αφορούν την μουσική.

Παράλληλα στην σημερινή εποχή, δεν καταφεύγουμε εύκολα στην αναζήτηση πληροφοριών από τους υπολογιστές για την άντληση βασικών ιδεών, όλα έρχονται στο μυαλό μας με ένα ξεχωριστό τρόπο, περνάει απ' έξω το λεωφορείο και σταματάει, έρχεται στο μυαλό μας το Bus Stop, βρέχει, όπως πριν από λίγο, θυμόμαστε αγαπημένα τραγούδια για την βροχή.

Βέβαια δεν μπορεί να τα θυμάσαι όλα και το μυαλό δεν δουλεύει ίσως πια όπως πριν από χρόνια, όμως οι υπολογιστές μπορεί να βοηθούν, όμως δεν έχουν το συναίσθημα που έχι η ανθρώπινη φύση.

Ο Πετρίδης ασχολείται με το διαδίκτυο, αλλά δεν το συμπαθεί, το αρέσουν τα πράγματα στην φυσική τους διάσταση, συνεχίζει να αγοράζει και να αναζητά τα νέα cd, ακούει βέβαια και από πλατφόρμες, αφού δεν κυκλοφορούν πια όλα.

Η μεγαλύτερη βοήθεια για μένα και κατ' επέκταση για τον Γιάννη, όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι η συμμετοχή σας σε ότι κάνουμε, με την επαφή σας έχουμε βρει δεκάδες παιδιά οι οποίοι ασχολήθηκαν επαγγελματικά με την μουσική και μας βοήθησαν με την παρουσία τους με διάφορους τρόπους.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, κάθε παρέμβαση σας έχει την δυνατότητα να αξιοποιηθεί και να γίνει θέμα, όχι απαραίτητα μόνο για την μουσική,

Οσο μπορώ θα συνεισφέρω στην ενημέρωση της σελίδας, χρειάζεται όμως και η δική σας συμμετοχή, οικονομική, ηθική, αλλά και έμπρακτη με τις σκέψεις σας σε ό,τι απασχολεί ένα σύγχρονο άνθρωπο, ποτέ δεν πέρασε κάποια παρέμβαση σας, απαρατήρητη, οι υπολογιστές είναι εργαλείο μας, όχι αυτοί που μας κατευθύνουν.

Κώστας Ζουγρής