Ένας φανταστικός διάλογος με τον κακό εαυτό μου.... για κάποιον άλλο

Ένας φανταστικός διάλογος με τον κακό εαυτό μου.... για κάποιον άλλο

Θυμάμαι την ρήση του Άρη Γκρίτζαλη, ελπίζω να ναι καλά, ήταν αυτός που μας πρότεινε να βγάλουμε το Ποπ & Ροκ και έλεγε, 'ομάδα που τραβάει δεν την αλλάζεις'.

Στην Ελλάδα έχουμε μία ομάδα, όχι ποδοσφαιρική, η οποία από ότι λένε τουλάχιστον οι μετρήσεις, δεν τραβάει, εκεί αυτοί με τους ίδιους ανθρώπους προσπαθούν να πετύχουν την ανατροπή, αλλά δεν σημειώνουν καμία πρόοδο.

Γιατί συμβαίνει αυτό, είναι όπως και στις τηλεοπτικές εκπομπές, τα σήριαλ, την μουσική, στα πάντα. Πρέπει να ξέρεις να αλλάζεις και να προκαλείς το ενδιαφέρον του κόσμου βασισμένος σε εντολές και τακτικές πολλών ανώνυμων και βέβαια επειδή σχεδόν πάντα γράφω με γρίφους, αυτό δεν αφορά εμάς..

Όταν έχεις 5-10 που είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, θα στερέψουν, μια, δυο τρείς, τι να σου γράψουν για να θίξουν τον αντίπαλο σου, επαναλαμβάνονται γίνονται γραφικοί και τους κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι.

Η ομάδα λοιπόν θέλει αλλαγές, σημαντικές αλλαγές από νέο αίμα, ο αντίπαλος σου διαλέγει τους καλύτερους από όπου μπορεί και εσύ παίρνεις όσους είναι στα αζήτητα και δεν είναι στην πρώτη νεότητα για να έχουν μέλλον.

Ενθουσιασμός κάθε μέρα με τις διάφορες γκολ ειδήσεις, αλλά όλα τα γκολ ακυρώνονται σαν off Side

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που σε υποστηρίζουν δημιουργούν εχθρούς, αντί για φίλους, γιατί η σάτιρα δεν είναι τόσο απλή και είπαμε θέλει πολλά άτομα που να γράφουν τα σενάρια, όχι 5-6

Θα έπρεπε να έχεις αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο.

Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι ο κακός εαυτός δεν αφορά εμένα, αλλά κάποιον πολύ σπουδαιότερο που παίζει ρόλο στη ζωή πολλών συνανθρώπων μας, εγώ δεν παίζω κανένα ρόλο περισσότερο από το να σας προτείνω κάποια καλή, όπως πιστεύω μουσική, δεν επηρεάζω την ζωή σας όμως όπως άλλοι.

Κώστας Ζουγρής