Η ψεύτικη άνθηση της μουσικής βιομηχανίας με τις γυναίκες τραγουδίστριες που εδώ και μερικά χρόνια μας διασκέδασαν δείχνοντάς μας παράλληλα κάθε κρυφή πτυχή του σώματος τους, μάλλον φτάνει στο τέλος της.
Η Lady Gaga που μας εκθειάζουν, όπως άλλωστε συνηθίζουν για όσους έρχονται στη χώρα μας για συναυλίες, οι Έλληνες δημοσιογράφοι, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, όχι για να επαναλάβει την επιτυχία των δύο πρώτων δίσκων, αλλά για να μην εξαφανιστεί.
H Beyonce μπορεί να έκανε μεγάλη επιτυχία με το τελευταίο της άλμπουμ, αλλά όλοι πια την κατηγορούν ανοικτά ότι εξαγοράζει την επιτυχία της με το χρήμα.
H Katy Perry για πρώτη φορά δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των Νο 1, το άλμπουμ της δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα καλά, άλλωστε ποτέ δεν ήταν και η τραγουδίστρια των άλμπουμ.
Η Rihanna σίγουρα αισθάνεται την πίεση και γι' αυτό ίσως ο επόμενος δίσκος της θα έχει τραγούδια από ταινία κινουμένων σχεδίων.
Η Μiley Cyrus είχε μέτρια αποδοχή στις συναυλίες της, γεγονός που έκανε πολλούς να γράψουν ότι δεν αποκλείεται να έφτασε στο αποκορύφωμα και να αρχίζει η πτώση, βέβαια ήδη έχει πίσω της πολλά χρόνια καριέρας με την τηλεόραση.
Το σύστημα βέβαια φροντίζει να ανανεώνεται, αλλά Ariana Grande, Iggy Azalea δεν φτάνουν για να καλύψουν το ενδεχόμενο κενό.
Λουίζα Ζουγρή