Πώς μπορείς να ευχαριστήσεις 1 εκατομμύριο ανθρώπους;

Πώς μπορείς να ευχαριστήσεις 1 εκατομμύριο ανθρώπους;

Διαβάζοντας τα σχόλια σας εγώ και ο Πετρίδης μερικές φορές αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απαντήσουμε και να προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε το γιατί έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Πώς όμως μπορείς να εξηγήσεις σε έναν Ολυμπιακό ότι δεν είναι εύκολο και πιο κοντά είναι το ακατόρθωτο να κατακτήσει μία ομάδα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο ή ότι από τον κορωνοϊό πεθαίνουν κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι και πρέπει να προσέχουμε.

Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς το πόσο εύκολο είναι να πέσει θύμα αυτού του παράξενου αόρατου εχθρού.

Αυτό που κάνουμε είναι το να προσπαθήσουμε να δέσουμε το χθες και το σήμερα με το αύριο, Οι νεότεροι βέβαια έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και αυτοί θα κυριαρχούν στην ζωή του αύριο, δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη η ζωή, σίγουρα όμως θα είναι διαφορετική, εσείς οι νεότεροι αναγκαστικά θα συνηθίσετε, σύντομα όλα τα ονόματα που αγαπήσαμε στην μουσική, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό, θα αποτελούν παρελθόν.

Θα γίνουν και αναρτήσεις που δεν θα εγκρίνουν κάποιοι, όμως η σελίδα δεν είναι ένα μαυσωλείο με αναμνήσεις, προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον σας δείχνει ότι τα καταφέρνει.

Να γκρινιάζετε, αλλά...λίγο και αν μπορείτε να στηρίζετε την σελίδα, δυστυχώς η χώρα μας δουλεύει με ένα τρόπο που προσπάθειες σαν την δικιά μας είναι δύσκολο να επιζήσουν.

Κώστας Ζουγρής.