Το μαγικό ραβδί το έχουν μόνο οι 'μύστες'

Το μαγικό ραβδί το έχουν μόνο οι 'μύστες'

Πριν από μερικά χρόνια είχε έλθει στην πόλη ένας μάγος που έταζε σε όλους απαλλαγή από κάθε φορολογία και τους προέτρεπε μάλιστα μέσω αυτών που τον ακολουθούσαν να μην πληρώνουν τα δάνεια που είχαν πάρει από τις κακές και πλούσιες τράπεζες, να μην πληρώνουν στα διόδια, τους κακούς εργολάβους που είχαν γίνει ιδιοκτήτες και πολλά άλλα ανάλογα.

Αυτό το κλίμα υποσχέθηκε να το μεταφέρει και στον υπόλοιπο πλανήτη ο οποίος είχε ξεφύγει από τον ορθό δρόμο που δίδασκε η μαγεία του.

Ο υπόλοιπος πλανήτης όμως δυσκολεύτηκε να καταλάβει τις ικανότητες του και δεν ακολούθησε την τακτική του, διάλεξε μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να κάνει το εντελώς αντίθετο.

Σε όσους αμφισβητούσαν τα λεγόμενα του επιδείκνυε το μαγικό ραβδί. Ο κόσμος τον πίστεψε και αυτός έζησε καλά και αρκετοί από τους φίλους του καλύτερα.

Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του που κάποιοι σκέφτηκαν να τον φωνάξουν για να τους σώσει από τον κορονοϊό. Αυτός πράγματι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την δύναμη του μαγικού ραβδιού και να διορθώσει όλα όσα έκαναν λάθος οι προκάτοχοι του.

Σκέφτηκε τι φοβάται περισσότερο ο άνθρωπος; τον θάνατο με αυτήν την λέξη θα πολεμήσουμε τον αόρατο εχθρό, αφού είναι γνωστό το ότι ο θάνατος μπορεί να νικήσει τα πάντα, ακόμα και την οικονομία.

Για να μάθετε την συνέχεια θα πρέπει να γίνεται κι εσείς οπαδοί του Μαγικού ραβδιού.

Κώστας Ζουγρής