Το στοίχημα της επιστροφής σε καλύτερες συνθήκες τα Χριστούγεννα

Το στοίχημα της επιστροφής σε καλύτερες συνθήκες τα Χριστούγεννα

Το στοίχημα των Χριστουγέννων που έρχονται σε 40 μέρες.
Μπορεί να όλοι σχεδόν να γκρινιάζουμε για μερικές από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όμως η πραγματικότητα είναι ότι της έτυχε να χειρισθεί μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας μας που εκ των πραγμάτων είναι καταδικασμένη να έχει συχνές επικρίσεις αφού στην ουσία η κυβέρνηση μας, όπως και αυτές όλων των άλλων χωρών πολεμούν στην πραγματικότητα έναν αόρατο εχθρό.

Είναι εύκολο εμείς από τα πληκτρολόγια μας να γράφουμε και να λέμε ότι θέλουμε, η ουσία είναι ότι οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες και κάθε λάθος κοστίζει ανθρώπινες ζωές και θα έχει επιπτώσεις και στο μέλλον της χώρας.

Η προσπάθεια, εδώ, αλλά και σε άλλες χώρες είναι να καταφέρουν να έχουν ενεργή την αγορά τα Χριστούγεννα, κάτι που προσωπικά δεν το βλέπω ιδιαίτερα πιθανό σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση, αλλά πρέπει να προλάβουμε και τα χειρότερα.

Η επόμενη εβδομάδα θα δείξει αν αποδίδουν τα μέτρα, αλλά ο κόσμος δεν συνεργάζεται στο σύνολο του, πολλοί, ιδιαίτερα οι νέοι, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τις επιπτώσεις που θα έχει ο ιός στους δικούς τους, αλλά και στην ζωή τους στο μέλλον. Η νεότητα δεν κρατάει για πάντα και τα λεφτά των γονιών μας δεν θα υπάρχουν, αν δεν υπάρχουν πια γονείς.

Κανείς δεν θα κερδίσει αν επικρίνουμε συνέχεια τους αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό, αντίθετα, όλοι θα χάσουμε, ας τους δείξουμε σ' αυτή την τιτάνια προσπάθεια την αγάπη και την συμπαράσταση μας, όπως βέβαια και σε όλους αυτούς που εμπλέκονται στην πορεία που θα έχει το μέλλον μας που ουσιαστικά διαμορφώνεται από τις ενέργειες τους.

Είναι κουραστική η γκρίνια και τους στερεί ενέργεια, όσο και αν δεν συμφωνούμε, αυτοί είναι στην εξουσία, αυτοί θα το αντιμετωπίσουν.

Προσωπικά είμαι απογοητευμένος, όταν βάζουμε τις ανακοινώσεις του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ μας κατηγορούν σαν Συριζαίους, αντίθετα όταν βάζουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης οι αντιπολίτευση μας γράφει ότι είμαστε τσιράκια της κυβέρνησης, όλοι μαζί όμως δείχνουν ελάχιστο ενδιαφέρον για την μουσική και αυτό είναι κακό, πραγματικά είναι αξιοθαύμαστοι αυτοί οι λίγοι που σ' αυτή την δύσκολη περίοδο μας στηρίζουν δείχνοντας ότι εκτιμούν αυτό που κάνουμε και πραγματικά η μουσική είναι προτεραιότητα για μας ανεξάρτητα του αν διαβάζετε τις αναρτήσεις μας.

Κώστας Ζουγρής