Τα 3 ζώδια που αντιδρούν περισσότερο στην αδικία

Τα 3 ζώδια που αντιδρούν περισσότερο στην αδικία

Τα ζώδια που αντιδράνε με την αδικία είναι ίσως και αυτά που είχες στο μυαλό σου ήδη ότι θα αντιδρούσαν με νεύρα…

Λέων
Είναι τόσο φιλόδοξος, σίγουρος και περήφανος με τον εαυτό του που αν τον αδικήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το όλο θέμα ασχολίαστο.

Θα σε μειώσει ως χαρακτήρα και γενικότερα ως προς το «επίπεδό» σου ως άνθρωπο. Του αρέσει να είσαι δίκαιος γιατί αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αναγνωρίζεις την όποια προσπάθεια και κόπο που έχει κάνει εκείνος.

Επίσης, τον ενοχλεί γιατί είναι σα να θεωρείς έμμεσα ότι υπονοείς για αυτόν ότι δεν έχει κανόνες στη ζωή του.

Καρκίνος
Φυσικά και δε θέλει να τον αδικήσεις. Είναι που είναι δραματικό ζώδιο από μόνο του, με την παραμικρή αδικία δεν τα πάει καθόλου καλά.

Αρχικά θα αντιδράσει με νεύρα και έπειτα με ταυτόχρονο κλάμα. Δε μπορεί να αντιληφθεί ότι κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να τον αντιμετωπίσει με τέτοιον τρόπο.

Θα αρχίσει τη γκρίνια και να ζητάει αποδείξεις για αυτά που λες. Ο Καρκίνος είναι των facts και των δεδομένων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν δεν έχεις κάτι που να στηρίζει τα «πιστεύω» σου, δεν πρόκειται να σε συγχωρήσει ποτέ για την όποια «κατηγορία» απέναντί του.

Υδροχόος
Φυσικά και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα αυτή ο Υδροχόος. Μην ξεχνάμε, ότι είναι το ζώδιο που έχει πιο έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου.

Επειδή αγωνίζεται για αυτό δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα που μπορείς να του κάνεις, από το να τον κατηγορήσεις για κάτι που δεν έχει πει καν.

Όχι μόνο θα τα «πάρει στο κρανίο», αλλά θα μπει σε μια διαδικασία να αποδείξει στους πάντες πόσο σαθρά είναι αυτά τα οποία λες, με αποτέλεσμα να καταλήξεις εντελώς μόνος σου.

Ξανασκέψου το λοιπόν πριν κατηγορήσεις τον Υδροχόο χωρίς λόγο και για οποιοδήποτε πράγμα. Δεν του αρέσει η αβάσιμη αερολογία.

In.gr