Ποιος είναι 'ο σκοπός ζωής' για κάθε ζώδιο

Ποιος είναι 'ο σκοπός ζωής' για κάθε ζώδιο

Ο Ταύρος έχει ως στόχο και σκοπό στην ζωή του να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για εκείνον και την οικογένειά του. Να φτιάξει ένα σπίτι «ζεστό» και βολικό, με ανέσεις και πολλή αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι άσσοι στην επικοινωνία. Μπορούν να πείσουν ένα ολόκληρο πλήθος για τις απόψεις τους όπως κανένα άλλο ζώδιο. Στις προσωπικές τους επαφές με κόσμο είναι φανταστικοί και αυτό είναι ένα μεγάλο χάρισμα για εκείνους, καθώς κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα και να «ανοίγονται».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι από την φύση του άνθρωπος δοτικός και τρυφερός και εξαιρετικός γονιός. Θέλει να προστατεύει όσους αγαπά, να τους περιποιείται και να τους κακομαθαίνει και αυτό του βγαίνει ενστικτωδώς.

ΛΕΩΝ

Γεννημένος ηγέτης ο Λέων, γι’ αυτό και αυτόματα παίρνει τα ηνία της κάθε κατάστασης και «βγαίνει μπροστά» σε μια μάχη. Η ηγετικές του τάσεις τον βοηθούν στο να έχει πολλούς φίλους αλλά και… πιστούς ακολούθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μοιάζει με τον Καρκίνο στο κομμάτι της προσφοράς και της φροντίδας. Αναζητά την τελειότητα και μια τάση να ανακατεύεται με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες και ανταμείβουν την ακρίβεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει μέσα του το αίσθημα της αρμονίας και φυσικά το καλό γούστο. Αντιδρά όταν βλέπει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και θέλει να βοηθά τους γύρω του με κάθε τρόπο, ώστε να έχει και εκείνος μια πιθανότητα στο να πετύχει κάτι καλό στην ζωή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός κινείται σχεδόν πάντα με βάση το ένστικτό του, που τον θέλει κυρίαρχο. Έχει την φήμη του κακού και του σκληρού και όχι άδικα. Για τα άτομα που αγαπά, θα «βγάλει νύχια» και θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να τα προστατέψει και να τα φροντίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος από τη φύση του περίεργος. Του αρέσει να κάνει ερωτήσεις, να μαθαίνει και να εξερευνά. Είναι γεννημένος φιλόσοφος και πολλές φορές ασχολείται με τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής στα οποία φυσικά και προσπαθεί να βρει απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γεννήθηκε για να καταστρώνει σχέδια και να θέτει στόχους. Έχει μέσα του ένα ένστικτο που τον κάνει να θέλει πάντα να είναι προετοιμασμένος και τρία βήματα μπροστά από τους άλλους. Αρκετά συχνά θα τον δεις να «ανοίγει» τον δρόμο, να ηγείται και οι άλλοι να τον ακολουθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο εκκεντρικό. Γεννημένος καλλιτέχνης και ονειροπόλος. Το δικό του ένστικτο του λέει συνεχόμενα να πάει ενάντια στο πλήθος, να αμφισβητεί και να προσπαθεί να βρει νέες μεθόδους και πρακτικές που να είναι δίκαιες για όλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ενστικτωδώς προσπαθεί να τους προστατέψει όλους. Δεν θέλει κανείς να πάθει κακό και εργάζεται σκληρά, ώστε να διασφαλίσει την προστασία τους. Είναι τέλειος ακροατής και καλός φίλος που θα σταθεί σε κάθε πρόβλημά σου στο πλευρό σου.

In.gr