Miley Cyrus ή Grace Slick, ένα ψεύτικο δίλημμα

Miley Cyrus ή Grace Slick, ένα ψεύτικο δίλημμα

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να αντιδράσω διαβάζοντας συχνά επικριτικά σχόλια για την Miley Cyrus, την Billie Eilish, παλαιότερα την Lady Gaga και πολλές άλλες γυναικείες φωνές που τολμούν να τραγουδούν αντί να είναι απλές νοικοκυρές όπως υπαινίσσονται μερικοί από τους φίλους μας.

Κατ' αρχήν οι τραγουδίστριες που είναι τώρα στην επικαιρότητα δεν απευθύνονται σ' αυτούς που ήταν έφηβοι πριν από πολλές δεκαετίες, αλλά στους σημερινούς νέους και όλα δείχνουν ότι τα πάνε πολύ καλά.

Το αν αρέσουν στους μεγαλύτερους δεν έχει καμία σημασία γι' αυτές αφού οι μεγάλοι δεν αποτελούν αγοραστικό κοινό.

Έχουν συνειδητοποιήσει αυτοί που κοροϊδεύουν την Lady Gaga και τις άλλες ότι η Grace Slick είναι σήμερα 81 ετών και ότι αν ζούσε η Janis θα ήταν κι αυτή 77;

Και εμένα μ' αρέσει βέβαια περισσότερο η Barbara Lewis ας πούμε από την Beabadoobee, αλλά άλλο το 1963, άλλο το 2020.

Ας προσγειωθούμε και αν μπορούμε, ας ακούμε και λίγα καινούργια, υπάρχουν αρκετά αξιόλογα και ας βοηθήσουμε τους νέους να ακούνε αυτά που δεν είναι απλά μόδα και άχρηστα από μουσικής πλευράς.

Ανοίξαμε λογαριασμό στο Spotify, το οποίο, όπως όλες οι μουσικές πλατφόρμες είναι πια απαραίτητο σε όλους, με το όνομα apotis4stis5, ας μας ακολουθήσετε, πιστεύουμε ότι δεν θα χάσετε.

ΟΙ καλλιτέχνες της εμβέλειας της Lady Gaga και της Miley Cyrus δεν γίνονται τυχαία διάσημες, έχουν δουλέψει σκληρά για να το πετύχουν και έχουν και ταλέντο.

Ωραία περάσαμε σε κάθε εποχή, μαζί με το χθες, ας παρακολουθούμε και το σήμερα, έχει την γοητεία του.

Κώστας Ζουγρής