Ό,τι σε πληγώνει πέτα το στο πέλαγος

Ό,τι σε πληγώνει πέτα το στο πέλαγος

Χωρίς επιτυχία η προσπάθεια προσέγγισης κάποιων από τους μεγάλους ομίλους, οι περισσότεροι από τους οποίους ακολουθούν το ρεύμα της εξουσίας.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα μας, αφού στην ουσία, όπως έχω πει και άλλη φορά, οι μισοί δεν θέλουν να αλλάξει και οι άλλοι μισοί δεν έχουν την δύναμη να αλλάξουν τίποτα.

Πήγε λέει 'φυτευτή' σαν διευθύντρια σε σημαντική θέση, χωρίς διαγωνισμό όπως απαιτείται, πέσαμε από τα σύννεφα, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε καθημερινή βάση να βελτιώσουμε, όχι μόνο την ύλη μας, αλλά και να βρούμε ένα στήριγμα που θα μας κρατήσει μέσα στο παιχνίδι μέχρι να αλλάξει η κατάσταση, δηλαδή για πάντα.

Αυτό τον μήνα, μέχρι στιγμής έχουν αντιδράσει βοηθώντας την προσπάθεια μας, 1 στους 100.000 επισκέπτες, ίσως είμαι αρκετά απαιτητικός και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα.

Από την άλλη οι διάφορες συντεχνίες πολεμούν λυσσασμένα για την διατήρηση των κεκτημένων τους και απαιτούν χωρίς αιδώ τον αποκλεισμό όσων δεν ανήκουν σε κάποια παρέα.

Όλοι μου λένε κάτσε στα αβγά σου, η αλήθεια είναι ότι έμπλεξα, αν είναι κάτι που αφορούσε μόνο τον εαυτό μου, θα το προσπαθούσα, ακόμα και αν ήταν να ανέβω στο Έβερεστ, παρά το γεγονός ότι ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατο για την περίπτωση μου.

Όλοι σου λένε, να τα ξαναπούμε, κανείς δεν σου λέει 'δεν ανήκεις στο κόμμα μας', είναι και οι δημόσιες σχέσεις.

Προχωράμε μπροστά, ξεχνάμε τα άσχημα και απολαμβάνουμε την μουσική, περπατάω, σκέφτομαι αγαπημένα τραγούδια. που τώρα πια τα ξέρουμε ίσως μόνο εγώ και ο Πετρίδης και είμαι χαρούμενος

Κώστας Ζουγρής