Με τόση πρόσβαση στο Ίντερνετ για οτιδήποτε, με τόσα music streaming services, είναι ουτοπικό να περιμένετε βοήθεια

Με τόση πρόσβαση στο Ίντερνετ για οτιδήποτε, με τόσα music streaming services, είναι ουτοπικό να περιμένετε βοήθεια

Έτσι αρχίζει την επιστολή του ένας φίλος στα μηνύματα στο Facebook.

Διαφωνώ, από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε με τα ΜΜΕ ποτέ δεν κάναμε ό,τι έκαναν οι άλλοι, μπορεί να κάναμε το χειρότερο, αλλά πάντα είχε την δική μας σφραγίδα.

Στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει στον πλανήτη εκπομπή που να βάζει την ποικιλία του ρεπερτορίου που βάζαμε από την πρώτη μέρα και συνεχίζει τώρα ο Γιάννης Πετρίδης με τον γιο μου Δημήτρη.

Από τις εκπομπές μας έχουν περάσει τα πάντα, Blues, ροκ, τζαζ, κινηματογραφική μουσική, Ελληνικά, κλασική μουσική, χιπ χοπ και ό,τι μπορεί να φαντασθεί κανείς.

Το ίδιο και στο Ποπ & Ροκ στο οποίο γράφαμε για τα πάντα.

Ναι μα και το διαδίκτυο έχει τα πάντα, ας μου επιτρέψετε να γελάσω, το διαδίκτυο σου προσφέρει τα πάντα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ικανότητα του να διαλέγει κανείς αυτά που αξίζουν

Με πήρε τηλέφωνο χθες ένας φίλος και μου είπε 'πώς σου ξέφυγε το τάδε συγκρότημα' το αποθεώνουν οι τάδε και τους κάνουν πολλά like. Από περιέργεια το αναζήτησα στο διαδίκτυο, γιατί δεν το ήξερα και είδα ότι τα τραγούδια τους είχαν από 85 μέχρι 3500 κτυπήματα τα τελευταία 3 χρόνια. Το ίδιο μας είχε πει και ένας άλλος φίλος πριν από μερικούς μήνες, δεν ξέρετε το τάδε Γερμανικό γκρουπ; το αποτέλεσμα στην αναζήτηση ήταν το ίδιο.

Όσο και να μην αρέσει σε μερικούς η ικανότητα μας να ξεχωρίζουμε αυτά που θα γίνουν δεν δείχνει να έχει συνεχιστές στην Ελλάδα, κάποια από τα παιδιά μου, λόγω περιβάλλοντος, έχουν ίσως ταλέντο να κάνουν κάτι ανάλογο, αλλά χωρίς κίνητρο δεν θα το κάνουν, εγώ και ο Πετρίδης δουλεύαμε τζάμπα, αλλά είχαμε από κάπου έσοδα, τα νέα παιδιά όμως δεν έχουν και πρέπει να ζήσουν, όσο για τον κόσμο, έχει το YouTube και τις πλατφόρμες του, αυτό ήθελε το σύστημα και σχεδόν το κατάφερε, απόλυτη χειραγώγηση.

Κώστας Ζουγρής