Κάθε φορά που διαβάζω Athens Voice την θυμάμαι

Κάθε φορά που διαβάζω Athens Voice την θυμάμαι

Μ' αρέσει το συναίσθημα του να ανοίγω ένα έντυπο και να διαβάζω κάποιον που να μου προκαλούν ενδιαφέρον αυτά που γράφει, δυστυχώς δεν είναι πια πολλοί, όπως νομίζω ότι ήταν παλαιότερα, μπορεί να κάνω και λάθος, άλλωστε δεν διαβάζω πια εφημερίδες και περιοδικά όπως πριν, δεν υπάρχει χρόνος, βασικά λόγω site, αλλά και η προσμονή να διαβάσω κάτι που μου αρέσει.

eleni helioti 1

Από αυτά που προσπαθώ να διαβάσω κάθε εβδομάδα είναι οι ιστορίες της Ελένης Χελιώτη στην Athens Voice. Δυστυχώς όμως, την διαβάζω συνήθως έξω από το σπίτι και όταν επιστρέφω το ξεχνάω, ήθελα καιρό να γράψω γι' αυτή τη γυναίκα που υλοποιεί κάθε εβδομάδα, αυτό που κάνω περιστασιακά εγώ όταν μπαίνω στα ΜΜΜ. Μ'αρέσει και εμένα να προσπαθώ να 'διαβάζω' τους ανθρώπους.

Αν και αρκετά μικρότερη, μ'αρέσουν και τα τραγούδια που παραθέτει μερικές φορές, γενικά τα ακούσματα που νομίζω ότι έχει, λέω συχνά στον Γιάννη, ο οποίος τα βλέπει συνήθως μαύρα στον χώρο της μουσικής παιδείας στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιοι που παρακολουθούν ονόματα που νομίζουμε ότι δεν έχουν φίλους στην Ελλάδα και συνήθως τα παρουσιάζουμε πρώτοι. Ευχαριστώ Ελένη για τις ωραίες διαδρομές σου.

Κώστας Ζουγρής