Έχω τα γενέθλια μου και είμαι χαρούμενος

Έχω τα γενέθλια μου και είμαι χαρούμενος

Τα γενέθλια του καθενός μας είναι μία προσωπική στιγμή που την μοιράζεται συνήθως με τους ανθρώπους που ζουν στο περιβάλλον του.

Η αρχική σελίδα αυτού που βλέπετε δημιουργήθηκε από τον γιο μου τον Γιώργο, γεννημένος Ιούνιο, ο οποίος όταν έκλεισε η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε στην επιθυμία μου και κατάφερε να δημιουργήσει το site που αργότερα έφερε στην σημερινή του μορφή ο άλλος ο γιος μου ο Δημήτρης, ο οποίος και ασχολείται με αυτό

 

Φανατικός φίλος της σειράς Star Wars, αν και γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά την πρώτη ταινία της σειράς θα σας φανεί παράξενο αλλά ο Γιώργος δεν έχει σελίδα στο Facebook, ποτέ δεν θέλησε να δημιουργήσει, ούτε στο Twitter.

Θυμάμαι ότι το πρώτο τραγούδι που αγάπησε σαν μωρό, ήταν αυτό, έκανε σαν τρελό, όπως όλα τα μωρά στα τραγούδια που αγαπούν.

 

 

 

Μάλιστα άκουγε την Αμερικάνικη έκδοση, αφού αυτή μας άρεσε και αυτήν παίζαμε τότε στο ραδιόφωνο

 

 

 

Ο Δημήτρης που είναι παιδί του Μαρτίου, πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο και είναι αυτός που 'τρέχει' σήμερα την σελίδα μας στην οποία σύντομα θα δώσει και νέα μορφή

Από μουσική πιστεύω ότι εμπλουτίζει τις εμπειρίες του δίπλα στον Πετρίδη που είναι και ο νονός του, ενώ παραμένει πιστός φίλος της τζαζ και του Miles Davis. O Δημήτρης έχει γεννηθεί Μάρτιο, έχει τα γενέθλια του και η πρώτη συναυλία που τον πήγα, μαζί με τον Γιώργο ήταν αυτή των Dire Straits, ήταν μωρό όμως και δεν κατάλαβε τίποτα..

 

 

Κώστας Ζουγρής