Οι δήθεν προοδευτικές κινήσεις θα γίνουν αφορμή για ατελείωτες λογοκρισίες και αλλοίωση της ιστορίας

Οι δήθεν προοδευτικές κινήσεις θα γίνουν αφορμή για ατελείωτες λογοκρισίες και αλλοίωση της ιστορίας

Τo κίνημα Me Too δεν ξέρω αν έχει ευνοήσει τις σχέσεις των δύο φύλων, εκτός και αν πια θέλουμε να μην υπάρχουν αυτές.

Βγαίνουν συνέχεια ηλικιωμένες γυναίκες και διαμαρτύρονται γιατί τις προσέγγισαν με όχι τόσο σεμνές διαθέσεις οι άνδρες στο τότε περιβάλλον που εργαζόντουσαν.

Πάντα υπήρχαν νόμοι για να καταγγείλει κάποιος μία παρανομία, το να το λέει τώρα μετά από 40 χρόνια, δεν ξέρω τι εξυπηρετεί, εκτός από κάποια προβολή σε μία χαμένη νεότητα.

Τώρα έχουμε το θέμα με την καταπίεση των μαύρων η οποία είναι δεδομένη στο πέρασμα των αιώνων, όμως δεν μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων με απαγόρευση σε ταινίες του κινηματογράφου, την λογοτεχνία, την μουσική και σε οτιδήποτε συμμετέχει ο άνθρωπος.

Αν θεωρήσουμε δεδομένη την απαγόρευση ταινιών που μειώνουν τους μαύρους, το ίδιο θα ζητήσουν, δίκαια οι διάφοροι λαοί για βιβλία, καλλιτεχνικά έργα, τραγούδια φιλμ, που τους μειώνουν σαν λαούς.

Θα πρέπει να απαγορευθούν όλες οι ταινίες με ιστορικό περιεχόμενο, τα βιβλία και όλη η λογοτεχνία, μιλάμε για απόλυτη παράνοια και δικτατορία στο σύνολο της λογοτεχνίας.

Καλά κάνουν όλοι οι άνθρωποι να διεκδικούν την ισότητα, όμως η ιστορία δεν αλλάζει και δεν πρέπει να την προσαρμόσουμε σε αυτά που θέλει ο καθένας μας.

Κώστας Ζουγρής