Όλος ο κόσμος πια είναι μια πολιτική αντιπαράθεση

Όλος ο κόσμος πια είναι μια πολιτική αντιπαράθεση

Άκουγα το πρωί στις ειδήσεις ότι το 80% των διαδηλωτών στην πόλη που δολοφονήθηκε ο George Floyd είναι από άλλες πολιτείες που πήγαν επί τούτου για να διαδηλώσουν. Ο Πολιτικός διχασμός επεκτείνεται πια παντού με κάθε ευκαιρία και για κάποιους είναι σαν ή καθαρά επάγγελμα.

3 άτομα μας έγραψαν ότι θα κάνουν unfollow για το θέμα που θέσαμε να δοθούν από 5000 ευρώ υπό προϋποθέσεις σε 2 εκατομμύρια άτομα. Αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιανού συμφέροντα εκπροσωπούν αυτοί οι τρεις και τι τους ενόχλησε.

https://www.apotis4stis5.com/themata-f/44350-mia-treli-treli-treli-skepsi-gia-tin-oikonomia

Πέραν του ότι θεωρούμε αστεία την απειλή τους, γιατί δεν καταλαβαίνουμε ποιον θα τιμωρήσουν, ειλικρινά μας ξεπερνούν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις.

Η ζωή είναι μικρή και αυτοί οι άνθρωποι επιμένουν σε πολιτικούς φανατισμούς, γιατί μάλλον πολιτικά είναι τα κίνητρα τους τα οποία όμως δεν μπορώ να προσδιορίσω.

Δεν γράφουν ότι πχ αυτά είναι χαζομάρες, δεν στέκουν, αλλά γράφε μόνο για μουσική, και βέβαια σχεδόν πάντα απευθύνονται στον Πετρίδη ο οποίος δεν έχει και δεν θέλει να έχει σχέση με τίποτα που αφορά το FB γιατί βλέπει ότι είναι μια ζούγκλα με πολλά ελεύθερα θηρία που θα σε φάνε με την πρώτη ευκαιρία, έτσι για την πλάκα τους.

Και συνέχεια να αυξάνονται οι επισκέπτες, μάλλον μεγαλώσαμε πολύ και αυτό ενοχλεί αυτούς που έχουν το μίσος για βούτυρο στο ψωμί τους.

Καλό μήνα, προτείνω σε κάποιους να μάθουν επιτέλους το τι σημαίνει να αγαπάς τον συνάνθρωπο σου, όχι να μισείς τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν συμφωνείς.

Κώστας Ζουγρής