Θέλετε να ξέρουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας τους Μαρία Κάλας,Χατζιδάκι, Nick Cave ή το κάθε κορίτσι από τα Reality;

Θέλετε να ξέρουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας τους Μαρία Κάλας,Χατζιδάκι, Nick Cave ή το κάθε κορίτσι από τα Reality;

Προσπαθούμε στα πλαίσια του εφικτού και ας μη λέμε ψέμματα προσαρμοσμένοι στην εποχή μας, όσο αυτό είναι δυνατό με τα πιστεύω μας, να ενημερώνουμε μικρούς και μεγάλους για την ιστορία της μουσικής, το τι συμβαίνει σήμερα και τι ξεχωρίζουμε από τις νέες κυκλοφορίες που έχει ελπίδες για να αποτελέσει την μουσική που θα ακούτε 'αύριο.

Πιστέψτε μας τίποτα από αυτά δεν είναι εύκολο, εμείς δεν είμαστε 'το πατάει ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή' όπως λέγαμε μικροί, προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε αυτά που μάθαμε και αγαπήσαμε από μικρά παιδιά. Δεν ξέρω αν όλα μπορούν να φτάσουν σε εσάς, δεν είμαστε δάσκαλοι, ούτε καν μουσικολόγοι, όπως λένε μερικοί, είμαστε μουσικά ψώνια που ευτυχήσαμε να κάνουμε την αγάπη μας να φτάσει σε σημείο επικοινωνίας με άλλους που 'έχουν την ίδια πάθηση'.

Δυστυχώς όμως σε αντίθεση με τις αρρώστιες, οι φίλοι της μουσικής λιγοστεύουν.

Έχουμε πάψει να πιστεύουμε ότι κάποτε θα καταφέρουμε να μας στηρίξουν οι επισκέπτες μας με 1 λεπτό το ευρώ, μια φορά τον χρόνο, ναι δεν κάνω πλάκα, αν το έκαναν όλοι, αυτό θα κάλυπτε τα έξοδα μας.

Δυστυχώς αυτοί που βοηθούν είναι ελάχιστοι και φαντάζομαι θα έχουν κουραστεί κιόλας, με το δίκιο τους, αφού δεν διανύουμε την καλύτερη εποχή από οικονομικής πλευράς, γι' αυτό και όλο και λιγοστεύουν.

Αυτοί που πρέπει να ενεργοποιηθούν είναι αυτοί που έχουν κάποια οικονομική άνεση και εκτιμούν αυτό που κάνουμε, από επιχειρήσεις και κράτος δεν περιμένουμε τίποτα, καθημερινά ακούω εξαιρετικά λόγια γαι την δουλειά που κάνουμε, για τον ρόλο που παίξαμε στην ζωή βουλευτών, υπουργών, δημάρχων και πολλών πολιτών, αλλά από ουσία τίποτα. Ψάχνουμε λοιπόν λευκούς ιππότες και αν το επιθυμούν θα τους αναφέρουμε σαν χορηγούς.

Καληνύχτα

Κώστας Ζουγρής

Ελάτε στην παρέα μας