Είχε προχθές που συναντηθήκαμε μαζί του ο Πετρίδης το περιοδικό Billboard. Θα πρέπει σήμερα να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, αν όχι στην Ευρώπη, που παίρνει ακόμα την έντυπη έκδοση του περιοδικού.
Το Billboard δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο σαν περιοδικό, δεν είχε κουτσομπολίστικες ειδήσεις ή ελκυστικές φωτογραφίες από τραγουδίστριες και νέους της εποχής για να σε προκαλέσει να το αγοράσεις, μέχρι και σήμερα παραμένει απλά ο καθρέπτης της μουσικής της κάθε εποχής.
Στο πρόσφατο τεύχος υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά τσαρτς για να ικανοποιήσουν όλους τους φίλους του, ακόμα περισσότερα υπάρχουν στην διαδικτυακή έκδοση.
Προχθές ένας Έλληνας καλλιτέχνης έστειλε ένα πληροφοριακό δελτίο γράφοντας είμαι Νο 1 στο Billboard της Ελλάδας. Υπάρχει Billboard της Ελλάδας και δεν το ξέρουμε;, ένας άλλος έγραφε, το τραγούδι μου είναι στα Charts του Billboard Της Γαλλίας, της Ιταλίας κοκ.
Το Billbaord που αγαπήσαμε εμείς ήταν αυτό που αγοράζαμε τότε, στις αρχές του '60 με το υστέρημα μας.
Ο Πετρίδης θυμήθηκε το γράμμα που είχε στείλει το 1963 στο περιοδικό ζητώντας να του στέλνουν 1 τεύχος τον μήνα και όχι 4, γιατί δεν είχε τότε τα χρήματα για πλήρη συνδρομή, θυμάμαι μάλιστα ότι είχαμε βάλει και μισά μισά τα χρήματα και μοιραζόμασταν τα τεύχη για οικονομία.
Τώρα, όχι μόνο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν ενδιαφέρονται οι νέοι γι' αυτές.
Εμείς κάθε φορά που βλέπαμε το καινούργιο Billboard κάθε εβδομάδα κάναμε πάρτι και έχουμε περάσει πολλές ώρες στην δεκαετία του '80 βγάζοντας φωτοτυπίες στα γραφεία του στο Λος Άντζελες, στην λεωφόρο Sunset.
Κάθε φορά που το Billboard δημοσίευε επιστολές μας κάναμε σαν μικρά παιδιά και αυτό έγινε πολλές φορές με σχόλια μας πάνω στο εβδομαδιαίο τσαρτ, ο Γιάννης ποτέ δεν θα ξεχάσει το ότι σχολίασε δημοσίευση του στο περιοδικό ο Gregory Peck παρεμβαίνοντας σε σχόλιο του για την ταινία Spellbound του Hitchcock και το ομώνυμο άλμπουμ της Paula Abdul το 1991..