Γιατί έχει ανάγκη η Ελληνική δισκογραφία ονόματα όπως ο Sin Boy

Γιατί έχει ανάγκη η Ελληνική δισκογραφία ονόματα όπως ο Sin Boy

Ο Sin Boy δεν επιζητά την αγάπη σας

Υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα σε ορισμένους μουσικόφιλους. Νομίζουν ότι ο Sin Boy προσπαθεί να διεκδικήσει την αγάπη τους, στην ουσία όμως είναι ένας νέος που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την μουσική.

Δεν νομίζω ότι διεκδικεί να πάρει την δόξα των Active Member, το αντίθετο θα έλεγα, όμως η ανταπόκριση που έχουν τα τραγούδια του στους νέους είναι μεγάλη και δεν θα ήταν φρόνιμο να την αγνοήσουμε.

Το αν τα τραγούδια του θα μείνουν σαν ανάμνηση, ναι σίγουρα θα μείνουν σαν σημαντική ανάμνηση για τους νέους της εποχής μας,αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα είναι αδιάφορα στο μέλλον.

O Sin Boy δεν έχει μόνο μία επιτυχία, έχει αρκετές, τα περισσότερα από τα τραγούδια του έχουν αρκετά εκατομμύρια κτυπήματα και αυτό σημαίνει κάτι.

Πιστεύω ότι του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να ξεχωρίσει σε μία κυριολεκτικά πεθαμένη δισκογραφική αγορά με ένα αδιάφορο κοινό, ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι προσελκύει νέα παιδιά που γίνονται φίλοι της μουσικής, σε λίγο θα ψάχνουμε φίλους της μουσικής μόνο με τα κιάλια, μόνο οι 'φραγκάτοι' θα πηγαίνουν στις συναυλίες για επίδειξη δυνάμεως.

Κώστας Ζουγρής