Η μοναξιά μόνιμη συντροφιά μικρών και μεγάλων

Η μοναξιά μόνιμη συντροφιά μικρών και μεγάλων

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν όταν μπήκε στην ζωή μας το aids που ύπουλα σαν αρρώστια απομάκρυνε τα δύο φύλλα και οδήγησε τους νέους να κλειστούν στον εαυτό τους.

Η δίκαιη βελτίωση της κοινωνικής θέσης των γυναικών αποκατάστησε πολλές αδικίες όμως παράλληλα οδήγησε τις γυναίκες σε διεκδικήσεις που με την σειρά τους δυσκόλεψαν τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλλων, αφού σε πολλές περιπτώσεις ένα αθώο φλερτ ίσως με κάποιες υπερβολές που θεωρούντο φυσιολογικές στο παρελθόν μπορούν να οδηγήσουν έναν άνδρα στην φυλακή ή στην διαπόμπευση και να καταστρέψουν ζωές.

Το αποτέλεσμα, το βλέπουμε δίπλα μας, εκατομμύρια άνθρωποι ζουν μόνοι τους, ενώ είναι τόσο εύκολο να κάνουν σχέση, όλοι περιμένουν τον άλλο, απουσιάζει η πρωτοβουλία με αποτέλεσμα μια απέραντη μοναξιά.

Σύμφωνα με έρευνα, στην Αγγλία το 40% του ενήλικου πληθυσμού ζει μόνο του κι όμως είναι τόσο απλά να κάνει κανείς μία σχέση.

Εντάξει δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα γίνει αποδεκτή τυχόν πρόταση σου, όμως και με τις πιθανότητες να το πάμε, 1, 2, 3 κάπου θα συναντηθείτε και η απόρριψη μέσα στο παιχνίδι είναι.

Η μουσική είναι μία καλή αιτία για να κάνετε φιλίες, δοκιμάστε το.

Έχω\ουμε γίνει πολιτικοί αναλυτές, προξενητές, προτείνουμε μουσικές, όλα αυτά για ένα λόγο, αγαπάμε τον άνθρωπο.

Κώστας Ζουγρής