Τα 4 ζώδια που αισθάνονται ανώτερα από τα υπόλοιπα

Τα 4 ζώδια που αισθάνονται ανώτερα από τα υπόλοιπα

Το ένα το έχεις σίγουρο, τα άλλα όμως;

Όλοι έχουμε ένα άτομο στη ζωή μας, το οποίο για κάποιον περίεργο λόγο θεωρεί πως είναι η «αρχή» του κόσμου και υπεράνω όλων. Αν και η Αστρολογία ευθύνεται για πολλά από τα ευχάριστα χαρακτηριστικά μας, το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και με μερικά… δυσάρεστα. Όχι, αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι από τους άλλους και συνεπώς να τους συμπεριφερόμαστε με αγένεια. Ωστόσο, ο… σνομπισμός σε πολλούς ανθρώπους τυχαίνει να σχετίζεται άμεσα με το ζώδιό τους.

Διάβασε ποια είναι τα 4 πιο «αφ’ υψηλού» ζώδια και να είσαι σίγουρος/η ότι θα εκπλαγείς.

ΛΕΩΝ

Δεν έπεσες από τα σύννεφα, όταν είδες τον Λέοντα στην κορυφή της λίστα. Ξέρεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους… κοινούς θνητούς, θεωρεί ότι είναι ανώτερος, πιο σημαντικός και γνωρίζει τα πάντα. Θέλει να κάνει το «κομμάτι του» και το καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού είτε με τη θεατρικότητα είτε με τον ντόρο γύρω από τον εαυτό του, καταφέρνει όλοι να ασχολούνται μαζί του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το αγωνιστικό και ανεξάρτητο πνεύμα του, δύο στοιχεία τα οποία μερικές φορές τους κάνουν να φαίνονται πως διεκδικούν το ρόλο του «αρχηγού». Αυτό που του δημιουργεί «ένταση» και νεύρο είναι το ότι όταν κάτι τον ενδιαφέρει πολύ ή του κολλήσει στο μυαλό, πέφτει με τα… μούτρα και θέλει οπωσδήποτε να το μάθει ή να το κάνει. Σε συνδυασμό και το μεγάλο του Εγώ, θεωρεί πως κανένας άλλος δεν έχει το ταλέντο ή τις ικανότητες να τα καταφέρει καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα. Είναι άλλωστε γνωστοί για το πείσμα τους, καθώς και για το γεγονός ότι πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο. Η αλήθεια είναι πως ο Ταύρος καμαρώνει για όλα όσα έχει μάθει και προσπαθεί να το τονίσει σε όλους. Στην πραγματικότητα, ο λόγος που το κάνει είναι γιατί ανησυχεί, μήπως δεν του το αναγνωρίσουν οι άλλοι. Το πρακτικό του πνεύμα είναι ο «άσσος» στο μανίκι του, που πολλές φορές επισκιάζεται από την αλαζονική συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν τύχει να έχεις μία διένεξη με κάποιον που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, καλύτερα να τη διακόψεις όσο είναι νωρίς. Λατρεύει τις αντιπαραθέσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις κι αυτός είναι και ο λόγος που θα αρχίσει να μιλάει ασταμάτητα, παραμένοντας σταθερός σαν βράχος στις απόψεις του, χωρίς να «λυγίζει» με τίποτα. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και θα προτιμούσαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση από το να ακούσουν ή να αποδεχτούν την άποψη του άλλου. Ειδικά το τελευταίο, μην περιμένεις να συμβεί ποτέ.

via astrology.gr